Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás megbánása?
Nincs mögöttes oka a kérdésemnek, szimplán érdekel.
Itt gyakorin folyamatosan azt olvasni a nőktől, hogy egy idő után mindig visszament az ex könyörögni, viszont a férfiaktól pedig azt, hogy sosem bánják meg a szakítást.
Na hát akkor hogy is van ez? :D
Az enyém mindig visszajott, amikor szakítani akartam. Aztán megcsalt. Összejött a csajjal, másfél hónap múlva talált meg a megbánó üzenetekkel.
Elhajtottam, de mindenki egybehangzóan azt mondta, hogy jött felmérni a terepet, mert valszeg a másik nővel sem jobb. Most 2-3 hete csend van, azt mondta, soha többet nem fog keresni. De igazából ezt tavaly nyár óta már milliószor hallottam, akkor voltunk külön egy ideig. Szóval a rajongótábora várja a következő megkeresést, akkor már ők szeretnék elküldeni a pitsába.
Hát itt kb csak ilyet lehet olvasni. Mindenki vissza akar hozzájuk térni furcsa módon. Kicsit olyan ez mint amikor egy kislány kitalálja, hogy őt annyira szereti a barátja (ja csak nincs neki).
Amúgy meg az a furcsa, hogy ha mindenki hozzájuk akarna visszatérni akkor ott valamit nagyon tudni kéne kinézetben meg viselkedésben is. Az a legjobb, hogy ilyenkor meg kiderül, hogy ja már 3-5 éve nincs kapcsolata, de amúgy mindenki őt akarja, esetleg csak az nem aki szerinte méltó hozzá :D
4-es, biztos van olyan is, amit te mondasz.
2-es vagyok és baromira nem tartom magam hú, de különlegesnek.
Nekem 2 exem van, az első immáron 8 éve írkál és találkozni akar. Egyértelmű, hogy semmi komolyat nem akarna, csak dugni. Na, ő egyedül van évek óta valóban.
A mostani exemmel 7 évig voltunk együtt és valóban sosem akart elengedni. Megcsalt, összejött azzal a csajjal, majd nekem írkált, hogy sajnálja, megbánta, én voltam élete szerelme, stb-stb.
Nem vagyok évek óta egyedül, tavaly ősszel szakítottam vele. Pár hete már én is megismertem valakit, akivel egész jól alakulnak a dolgok.
Szóval én nem állítom, hogy mindenki engem akar, mert ez nem igaz, de valamit mégiscsak látnak bennem a férfiak. Azt, hogy mit, azt ők tudják.
Olyan nők nem írnak, akiknek az ex nem bánta meg, olyan pasi se ír, aki megbánta.
Nem egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!