Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántátok már a szakítást?
Volt, aki elhagyta a párját, mert a sok probléma miatt úgy érezte nem szerelmes belé? Aztán mikor ezek a problémák már nem álltak fenn rájöttetek, hogy mégis szerelmesek vagytok belé? Mennyi idő telt el akkor a szakítás óta?
Nincs konkrét eset, csak tapasztalatok érdekelnek, főleg férfiaktól.
Minden barátnőmmel én szakítottam és sosem bántam meg. Ha már szakítok, annak nyomós oka van és nem azon múlik, hogy 1-2 hét múlva mi lesz. Ezek a problémák utána sem szűntek meg.
A 2 legkomolyabb kapcsolatom említve: Az egyiknél már nem éreztem, hogy úgy szeret a másik, ahogy kéne. Próbált ezen javítani, de nem volt az igazi. A másiknál kapott egy óriási munkalehetőséget külföldön és én akartam, hogy éljen is vele, ne pedig mellettem várjon akár éveket.
Nem!
A szakításig eljutni egy folyamat. Normál esetben akkor kerültök oda, ha már minden megoldást megpróbaltatok, és nincs más opció.
Ami nem működik együtt, azt a szakítás se oldja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!