Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki vissza szerezte az exet ,annak ellenére hogy ő azt állította hogy soha többé nem kezdi újra ?
Kérlek titeket ,csak komolyan vsjaszoljatok és csak olyan akinek van ebben tapasztalata . Nem szeretném részletezni a sztorit, de a volt párommal 4 évig voltunk együtt , van 2 kisgyermekunk és sajnos rengeteg rossz dolog történt a kapcsolatunkbsn amiért ő pár hónapja úgy döntött hogy szakít. Vissza költözött a családjához, az ország másik felébe és köszöni szépen de nem kér belőlünk. A gyerekre rá sem néz . Én meg minden nap felhívom , bombázom a képekkel, sírok, utána taktikát váltók és előadom hogy minden milyen szuper , hátha vissza jön.
Sajnos azt mondta hogy soha ,de soha nem jön vissza hozzám. Kizárt dolog .volt már valaki ilyen esetben ? Hogy szerezhetnem vissza? Hagyjak neki időt ?
Én vagyok a nő,32
Ő a férfi , 38
Nagyon szomorú vagyok, úgyhogy mindenkit megkerek hogy normálisan válaszoljon!
Nem hiszem hogy vissza fog jönni hozzánk . Rengeteg pénze van ,bárkit megkaphat,nem szeret minket. A gyerekek sem érdeklik ."
Látod te is tudod a választ, szerintem nem tudsz mit tenni aki a saját gyerekét sem szereti az egy önző dög, legyél most erős első sorban és próbáld a gyerekedben és környezetben az örömödet lelni ,ebben a szép időben sétáljatok.
Remélem, hogy ezt az embert SOHA nem fogadod vissza. Ez az érzés lassan-lassan megváltozik, majd idővel te magad is be fogod látni, hogy a párod egy nagy 0.
Az az ember aki ilyet tesz a családjával, az egy féreg, de közöttük is a legalja.
Te csak törődj a gyerekeiddel, magaddal és ne nézz vissza. 2 év múlva már hálálkodni fogsz, hogy lelépett, de ehhez az is kell, hogy elkezdjél előre nézni és nem visszavárni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!