Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az én hibám volt? Vagy az övé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az én hibám volt? Vagy az övé?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5évig volt egy párom, de nagyon bonyolult lett minden.

Na tehát mikor össze jöttünk minden jónak. Aztán eltelt egy év. Az anyja és az apja szét mentek ott minden meg változott benne. Persze értem rosszul esett neki. Mellette altam próbáltam a gondolatait el terelni. Sikerült is. Úgy tűnt. De persze a szüleivel nem találkoztam akkor mert nem vitt le hozzájuk. Aztán egyszer mégis be mutatót nekik de csak a városban.en viszont öt le hoztam a szüleimhez.es apám kérdezte mi a szándéka nem válaszolt csak nézet. Persze apám utána más témát váltot. Aztán mindennap jött le sőt munka után is. Én meg el voltam magamba hogy hú de szeret stb stb. De akkor sem vitt le magához. Arra hivatkozva hogy nm lakik palotába. Érdekes a testvére le vitte a nojet mindig. De ő engem nem. Gondoltam várok. Nm változott. Aztán el teltek így az évek hogy csak jött mikor tudot. És egyszer fel vetettem a témát hogy költözünk össze. Erre rá vágta hogy neki még van 5honapra szóló szerződése nm költözhet. Hát mondom meg várjuk. Aztán tavaly október óta teljessen fura. A szexet sem kívánta úgy. Gondoltam csak fáradt. Aztán egyszer mondta ő nm alszik itt mert nm szeretne a terhemre lenni. Kicsit bántott a dolog. De nem erőszakoskodtam. Utána 3napig nm jött. Nm hívott. És egyszer csak csörög a telefon mondom hogy hogy nm hívtál? Elkezdi nem volt rád időm bocsi. Na ez már fájt. Le tettem látom valaki írt messengeren egy olyan üzenetet hogy a drágám engem le váltot és most tegyem elő magam. Mire vissza írtam volna le lettem tiltva. Persze el küldtem neki az uzit amit kaptam. És azt írta hogy valakinek biztos viszked.hat azt hittem el ajulok. Rá másnap fel hív valaki magánszamon hogy halgassak meg egy hang felvetelt. És mondtam hogy nem nm érdekel engem és ki nyomtam. Erre jött megint messengeren egy hang üzenet is amin az én párom mondja valakinek hogy hagyjál légyszíves nekem családom és gyerekem feleségem van! Ott helyben rosszul lettem. Mikor jött meg mutattam neki és azt mondta nem igaz mert őt valaki zaklatja! Kérdeztem ki lehet az? Azt mondta nem tudja de ne dobjam ki mert szeret. Mondom rendben de ha kiderul hogy meg csalsz ki doblak!!! Aztán újra 2naponta hozott virágot ezt azt ruhát jó előtte is kaptam tőle. De már irritált a dolog hogy miez a fel hajtás most? Utána egyre többet beszélt az apjával de ki ment az udvarra. Eddig mindig előttem beszélt vele. Ez is fura volt. Végül jött a karácsonyi sütöttem főztem rendeltem neki ajándékot meg minden ő is vett nekem persze. De ami utána jött hogy ő haza megy nm marad itt szent este hat azt hittem ki kell dobjam. Fontolgattam a szakítást.de szilveszterkor sem nagyon akart itt maradni de már nm gyozkodtem. És most január 4-én hívott engem egy srác hogy van eladó 3szobas lakás és fél áron megvehetem, annyira őrültem hívtam a párom hogy van végre egy ház.mire ő bele vágott a szavamba hogy ezt felejtsem el. És ki nyomta. Aztán rá 20 percre írt egy smst hogy korai. Mondom jó én végeztem veled többet ne gyere. Ennyi volt igazából. De a körülöttem lévők sokszor mondták hogy nem néz engem semmibe. És nem hittem el mert olyan jó volt mellette lenni. Én ha meg bántottam mostanában pár szóval akkor egyből be fordult!!! Beszélt az apjával a sparba is és nm segített pakolni. Persze nm vagyok gyenge nő de 2orat mit kell beszélni egy be vasarlokozpontba? Otthon is le lehet rendezni. És mikor szóltam neki azt mondta jolvan.mikor elment haza az ajtóba köszöntem el tőle meg csókoltam de csak egy csokot adtam és másnap mikor jött azt mondta majd kapok enis egy csókot és viszlát!! Hát nm is tudom én voltam a hibás vagy tényleg jól tettem hogy ki dobtam?

2021. febr. 13. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Jól tetted. Biztosan van valaki ebben a történetben . Csak hát lehetne kicsit gerincesebb is így ennyi év után.
2021. febr. 13. 22:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy így látod. Én sokszor mondtam neki hogy mondja el ha van valami. Azt mondta be képzelem.
2021. febr. 13. 23:24
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom te is sejted, hogy van esély arra a forgatókönyvre, hogy felesége van és gyereke abban a nem palotában.
2021. febr. 13. 23:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen. Gondoltam rá
2021. febr. 14. 00:28
 5/10 A kérdező kommentje:
De elvileg a tesojaval lakik jelenleg. Bár mondta hogy ha le mennek látnám. De én nem vagyok kíváncsi a bunkó testvére re.
2021. febr. 14. 00:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, valami nem stimmel.

Szégyellheti is a putrit, amiben vidéken él, de a többire ez még nem magyarázat.

Szinte biztos, hogy megcsalt, ha felesége nincs is, de ha nem csalt meg, akkor is, boldog vagy mellette? Nem úgy tűnik.

2021. febr. 14. 01:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem neki van felesége meg gyereke, a szomorú ebben, hogy 5 évig a szemedbe hazudott és rabolta az időd.

Gondold ezt végig, hogy hogy is lehet valakivel jó lenni, meg visszasírni, aki hazudozik neked? Tuti nem őszinte és ezt legbelül te is tudod.

Egyszer max menj el oda ahol lakik, csak figyeld meg a helyet, azt ne csodálkozz, ha nem az lakik ott, akit gondolsz.

2021. febr. 14. 09:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Ott lakik. De nm tudom mire vélni a viselkedeset nekem fura volt és rossz. Most viszont hiányzik.
2021. febr. 14. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem találsz sokkal jobbat!
2021. márc. 9. 01:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet.
2021. márc. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!