Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az exem másfél éve folyton ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem másfél éve folyton ír nekem, mikor fejezi végre be?

Figyelt kérdés

5 évet voltunk együtt, megcsalt nagyon csúnyán, szakítottam. Nem tudott beletörődni, egyfolytában írogatott az első pár hónapban, bocsánatot kért, tagadta a megcsalást, stb.

Aztán találkozni akart. Én közöltem vele, hogy nem szeretnék, zárjuk le, nem akarok tőle semmit. Erre elkezdte bejelölgetni facen a legjobb barátnőimet.

Aztán 2 hetente írt, miközben lett új barátnője. Megmondtam mégegyszer, hogy NEM AKAROK VELE BESZÉLGETNI, foglalkozzon inkább a barátnőjével.

Azóta minden hónapban ír, hogy beszélgetni akar velem, én meg nem válaszolok rá, csak megnyitom, és nem adja fel.

Letiltani nem akarom, mert elég hirtelen haragú, és félek, hogy akkor viszont más helyeken zaklatna(hivatalos email cím, telefon), így inkább csak ignorálom, de nem érti meg.

Sosem fog belenyugodni? Zaklatni fog végig? Most kitalálta, hogy ugyanarra a munkahelyre akar jönni dolgozni, ahova én, mert őt is az a szakterület érdekli.

2021. febr. 12. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindent letilthatsz, emailt is, hívásokat is. Minek kínzod és idegesíted magad?
2021. febr. 12. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Ha tényleg zavarna, már rég letiltottad volna mindenhol.

Gondolom legyezgeti az egodat hogy vissza akar kapni.

2021. febr. 12. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Én azt hittem, hogy attól félsz, hogy élőben kapna el, viszont csak pár üzenettől félsz.
2021. febr. 12. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

A) letiltod mindenhol, és nem fog tenni semmit, csak a szája nagy, hidd el

B) küldd el a nőjének, hogy nem hagy békén, vagy csak fenyítsd be vele

C) tűröd tovább és élvezed a figyelmet

D) beszállsz a játékba, elhiheted vele, hogy minden jó, aztán te is nekiállsz pasizni mellette

Ezek az opciók vannak, válassz 🤷🏽‍♀️

2021. febr. 12. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Te tudod legjobban mire képes goromba módon, ha letiltod. Ha tényleg tartasz tőle, akkor hagyjad, hadd írogasson. Nem is kell elolvasni, hanem kidobni.

Az esetleges ottani munkavállalását nem tudnád megakadályozni a főnökségnél?

2021. febr. 12. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom. Az enyém 6 évnél tart, még nem unta meg🤷
2021. febr. 12. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
A te hibád. Ha akarnád leállna.
2021. febr. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!