Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cselekednétek ebben a helyzetben?
Ez csak egy kitalált sztori, de simán megtörténhet...
Tegyük fel, hogy egy hosszú kapcsolatod véget ér. Eltelik 1 hónap, nem beszélgettek, nem tudtok semmit a másikról, viszont iszonyatosan hiányzik.
Egy nap megszólal a telefonod, az exed az.
Elmondja, hogy meghalt a papája aki a világot jelentette számára, és azt szeretné, hogy mellette legyél ebben a nehéz időszakban.
A szakítás körülményeitől függ. Ha egy másik nőért hagyott el, akkor úgy lennék vele, hogy vígasztalja az új nő, ez már nem az én dolgom.
Ha egyszerűen csak kölcsönösen kihűlt a kapcsolatunk, akkor mellé állnék egy határig. Nem hiszek abban, hogy teljesen ki kell radírozni az exünket az életünkből, ha a párkapcsolat véget ért. Erre csak akkor van szükség, ha az érzelmek egyik részről még fennállnak.
Ha ő nem lenne túl rajtam érzelmileg, akkor valószínű csapdát sejtenék és elhatárolnám magam tőle.
Nagyon sajnálnám és részvétet nyilvánítanék.
Viszont mivel az enyém már pikk-pakk új nővel volt/van(?), vígasztalja ő.
Őt sem érdekli, hogy velem mi van, sőt, akkor csalt meg, amikor az én apám meghalt és magam alatt voltam.
Úgyhogy ezekután engem ne kérjen, hogy álljak mellette a gyászban...
Nem érdekelne.
Menjen vele a nő, akivel flörtölgetett a kapcsolatunk alatt. Ja, hogy az lekoppintotta? Hát, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!