Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan cselekednétek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan cselekednétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ez csak egy kitalált sztori, de simán megtörténhet...

Tegyük fel, hogy egy hosszú kapcsolatod véget ér. Eltelik 1 hónap, nem beszélgettek, nem tudtok semmit a másikról, viszont iszonyatosan hiányzik.

Egy nap megszólal a telefonod, az exed az.

Elmondja, hogy meghalt a papája aki a világot jelentette számára, és azt szeretné, hogy mellette legyél ebben a nehéz időszakban.

2021. febr. 8. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

A szakítás körülményeitől függ. Ha egy másik nőért hagyott el, akkor úgy lennék vele, hogy vígasztalja az új nő, ez már nem az én dolgom.

Ha egyszerűen csak kölcsönösen kihűlt a kapcsolatunk, akkor mellé állnék egy határig. Nem hiszek abban, hogy teljesen ki kell radírozni az exünket az életünkből, ha a párkapcsolat véget ért. Erre csak akkor van szükség, ha az érzelmek egyik részről még fennállnak.

Ha ő nem lenne túl rajtam érzelmileg, akkor valószínű csapdát sejtenék és elhatárolnám magam tőle.

2021. febr. 8. 00:13
 2/9 Angel3000 ***** válasza:
88%
Kedves kérdezô! Mennék segiteni neki!
2021. febr. 8. 00:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nem hiányozna?
2021. febr. 8. 00:33
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
*ez miért info a kerdésben hogy hiányzik e amikor csupan segitséget kér
2021. febr. 8. 00:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálnám és részvétet nyilvánítanék.

Viszont mivel az enyém már pikk-pakk új nővel volt/van(?), vígasztalja ő.

Őt sem érdekli, hogy velem mi van, sőt, akkor csalt meg, amikor az én apám meghalt és magam alatt voltam.

Úgyhogy ezekután engem ne kérjen, hogy álljak mellette a gyászban...

2021. febr. 8. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ó ennél sokkal kisebb probléma után is futnak az exükhöz. Nem is tudom megszámolni hány ismerősöm járt vissza az exéhez dugni. A párkapcsolat nem véletlenül ért véget. A határokat kell húzni. A kérdésre válaszolva én segítenék neki, de a határok szigorú betartásával, még akkor is ha ez piszok nehéz.
2021. febr. 8. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Részvétet nyilvánítok, de nem folyok bele az ex dolgaiba. Amit lezártam, az úgy is marad. Gondolom, nem véletlen szakítottunk.
2021. febr. 8. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogyan szakítottunk, és milyen a kapcsolatunk azóta. Ha úgy szakítottunk, hogy megegyeztünk, hogy barátok maradunk, mennék. Ha csúnyán szakítottunk volna, akkor nem érdekelne, hogy most mennyire maga alatt van.
2021. febr. 8. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekelne.

Menjen vele a nő, akivel flörtölgetett a kapcsolatunk alatt. Ja, hogy az lekoppintotta? Hát, így járt.

2021. febr. 9. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!