Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy úgy döntsön a nő akit szeretek hogy el válik a férjétől?
Figyelt kérdés
Két évig szeretői viszonyban voltam egy házas nővel. A házasságuk nyitott volt, a férjének volt szex kapcsolata a felesége meg velem volt szerelmi viszonyban de ők ketten már külön szobában aludtak nem volt köztük szex sem. És tudom hogy így volt mert nem titkolták, tudja mindenki a környezetükben hogy csak a gyerek miatt tartanak fent egy látszólagos házasságot. Viszont én el akarom venni feleségül ezt a nőt. Sokszor kértem váljon el de azt mondta mindig hogy nem teszi ki a gyereket annak hogy össze törjön lelkileg. Ezért meg elégeltem és szakítottam vele hátha észhez tér és a válás mellett dönt. Szeretem nagyon és ő is szeret tudom és ragaszkodna hozzám de én most el tolom magamtól.Szenved azt érzékelem mert napi szinten beszélünk és fáj neki hogy rideg vagyok vele de muszály ezt tennem. Viszont már hiányzik. Meddig érdemes várni hogy úgy dönt új életet kezd? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Legyek vele bunkó és éreztessem hogy már nem fontos nekem?#házas nő #Meg hódít
2021. febr. 7. 23:40
11/14 anonim válasza:
"Nem értem miért takarózik a gyerekkel mikor látom hogy nagyon boldogtalan ettől a helyzettől."
Ha lenne gyereked, értenéd.
12/14 anonim válasza:
Ez a lehető legnagyobb hülyeség amit csinálhatsz. Megjátszom a bunkó pasit ,hogy változásba kényszerítsem .Felnőtt emberek vagytok.Kinek jó ez?Megmondta ,hogy nem lép . Ezt vagy tiszteletben tartod és beéred ennyivel,vagy hagyd a fenébe az egészet és keress mást . Ennek semmi értelme ,hogy játszadozol.
13/14 anonim válasza:
Gondolj bele az ő helyzetébe. Nem akarja tönkretenni a gyereke életét egy válással. Ez teljesen érthető. Kérdés hogy te megérted-e. Neki a gyereke az első mint egy normális anyának. Ezt vagy elfogadod vagy nem.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom akkor mit tegyek. Le mondani nem akarok és nem tudok róla. Annyira kedves most is velem hiába bántom a viselkedésemmel. Nagyon szép lelkű nő. Tele van jósággal. Remélem találok egy ugyanilyen kincset. Bár nem hiszem.
2021. febr. 9. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!