Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon elrontottam a dolgokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elrontottam a dolgokat?Szakitottam a baratommal,mert szerettem volna ha megvaltozik,2 hetig konyorgott,hogy beszeljuk ezt meg,aztan 5 nap facebookos beszelgetes utan odakoltozott hozza egy csaj.

Figyelt kérdés
Ket evig voltunk egyutt,de csak titokban,mert a szuleim tiltottak tole.Mar nagyon banom,hogy igy alakult,mar nem kellek neki,belefaradt.Van ra esely,hogy a sok kozos emlek miatt ki akar bekulni?Tudom,hogy nagyon szeretett!Azt mondta,fogadjam el a donteset o mar megtalalta a boldogsagot es most legalabb meg tudom,hogy ő mit elt at a ket het alatt.
2021. febr. 6. 21:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kerdes,most hogy mondjatok,lehet,hogy mar megcsalt vele,mert ez igy tenyleg fura.El kell felejtenem.Koszonom a valaszokat!
2021. febr. 7. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:

A titokban tartott kapcsolatokból nem lesz semmi komoly, ezt tapasztaltam párszor.

Nem tudsz, és jogos sincs megváltoztatni senkit.

Évek alatt együtt változnak az emberek, de nem úgy, hogy az egyik lediktálja.

Drogost kiszabadítani komolyan szakmai feladat, nagyon kétséges végeredménnyel.

Szerintem nincs ilyen orvosi szakvizsgát.

Vannak gyerekeim, utálom azokat a szülőket, akik belebeszélnek a gyerek párkapcsolatába.

Ez esetben azért megértem a szüleimet.

Engem megerősít abban, hogy előre kell úgy nevelni a gyereket, hogy ne álljon szóba alkalmatlan emberrel, nem pedig tiltani tőle.

Mit érzek el vele?

Két évig hazudtál nekik.

Néha nyelvek nagyokat én is, de legalább tudom, hogy jó, őszinte kapcsolatom van a gyerekeimmel.

Nekem nem ilyen volt fiatal koromban, nem akartam őket is kitenni ilyennek.

"Ha megnyerte, hadd vigye!" Egy drogos, piás ember nem a főnyeremény

2021. febr. 7. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!