Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van értelme ártani neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ártani neki?

Figyelt kérdés

Nagyon dühös és csalódott vagyok!

A barátnőmmel nem rég szakítottunk, még régebben találkozót szervezett persze az én tudtom nélkül, de ezt megtudtam, és akkor kidobtam a picsába....de visszakönyörögte magát...

Úgy voltam vele, hogy mindenkinek jár egy második esély, hátha megváltozik, és jó irányba tér...

Hát nem így lett, rá másfél évre újra megcsinálta velem...

Most már a pofámba is röhög...

Egyszerűen akkora utálat és csalódottság van bennem...szerencsére a legtöbb barátja elpártolt tőle, és mindenki mellettem áll!

Annyira hajt a bosszú, meg a düh, hogy nem tudom mit csináljak...

2021. febr. 2. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

Magadra vagy dühös hogy kevés voltál neki?

Vagy sérült az egód?

2021. febr. 2. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Milyen találkozót szervezett, ami miatt ki kellett dobni a picsaba? Nem értem.
2021. febr. 2. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Hagyjad, majd a karma elintezi
2021. febr. 2. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor érthető a düh. Szakítás után lehordtam az exem mindenféle aljas személynek, ami mondjuk igaz is. De 3 év után visszatekintve ezzel nem lett jobb semmivel sem. Sok ember előtt befeketítettem a nevét, meg rámutattam egy két aljasságára is. De ezzel nekem nem lett jobb, neki meg nem lett rosszabb. Nincs értelme az egésznek. Elismerem, utóbb könnyebb ezt mondani. Akkor másként gondoltam.
2021. febr. 2. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
#4 Persze, hogy nincs ertelme. K***k mind. Mi, ferfiak vagyunk a hulyek azert, mert erzelmeket taplalunk irantuk, ahelyett hogy csak hasznalnak oket, masra nem valok.
2021. febr. 3. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.A legjobbat azzal teszed,ha tudomást sem veszel róla.

Aki ilyen,mint ő,az másban is megbízhatatlan és ezt a barátai is látják,ahogy te is leírtad.

A többit meg bízd az életre,majd elrendezi.

Inkább magadra koncentrálj,hogy lezárd és tanulj a rossz dolgokból is.

2021. febr. 3. 05:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne állj bosszút, mert csak magad járatos le. Egyrészt tőled is elfordulnak a barátok, másrészt majd megy az ítélkezés, hogy "szegény lány, nem csoda ha ilyen alak mellett másnál keres vigaszt".

Hagyd a p.ba, és emelt fővel lépj át rajta. Ezzel jössz ki a legjobban, és idővel ez fog leginkább fájni az exednek is.

2021. febr. 3. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:
29%

Na ezért ilyenek a kapcsolatok, amilyenek. Egy nő bármikor félre tud lépni, amikor akar, ezt pedig nem akarja átélni egy férfi sem ezt az érzést. Ha már megcsaltad a múltban - amiről ő nem tudott - akkor legalább az ott van neked, az az érzés, hogy legalább egy ilyen szutyok nő miatt nem hagytál ki egy ziccert.

Persze lehet élni a jézusi filozófiával is, hogy dobálod a kenyeret, ha pofánb...nak kővel. De elméletben mindenki könnyen okoskodik, aki nem éli át ezt az érzést. Akár többször is.

Velem 3x csinálták meg és egyszer sem azért, mert "kevés lettem volna" ahogy az első trollkodik. Az első ilyen eset (21 évesen) a mamahotel miatt, hiszen nem akartam életkezdéskor havi 100 ezreket kidobálni az ablakon és ő is mamahotelezett csak a húgával gyilkolták egymást és hirtelen fontossá vált egy pár hetes kapcsolatban az összeköltözés.

A második 25 évesen, amikor állítólag nincs bennem ambíció mert őt az sem érdekelné, ha biológusnak tanulok vagy tanárnak, de legalább havi minimálbért keresnék AMI FIX, nem a hülye vállalkozási ötleteimmel okoskodnék, amiből úgysem lesz semmi, nem akarta mondani, de tudjam meg, hogy úgysem lesz semmi mert az összes hülye fiatal srác vállalkozásból meg befektetésekből akar megélni.

Most, hogy van egy rakás pénzem 29 évesen meg azért ismétlődött meg harmadszor is, mert állítólag én túlságosan pénzfókuszú vagyok, nem bírja elviselni, hogy én ennyit várok az élettől, hogy itthon ülök és napról napra gazdagodom a befektetéseimen, amíg ő a belét kidolgozza. Kitartott meg nem akar lenni, mert nem tudna úgy élni, mint én. Neki valamit csinálnia KELL... (Amúgy meg a +8-10 órát arra használom, hogy olvasok, művelődöm, edzem a testem, tehát nem punnyadok egész nap, de hát neki csak az a munka, ha bejársz dolgozni valahova vagy minimum home office-ba görnyedsz a monitor előtt és kapod érte a havi fixet).

Úgyhogy eldöntöttem, hogy azt a kis időt, ami még hátra van a 40-ig, azt inkább csajozással fogom tölteni és nem veszem komolyan innentől egyiket sem, mert nem érdemlik meg. Hiába voltam mindig hűséges meg normális, amikor mindig ebbe futottam bele. Ezt a fiatalabb srácoknak is jó tanácsként mondom, hogy fontos a pénz, de saját magadért, fiatalon menő lennél vele, de csak azért, mert kitűnsz a sok kis zsebpénzes mamahoteles srác közül, ha már kocsid meg saját kecód (akár albérlet) van. De 25 fölött már egyre kevésbé van jelentősége, egyre inkább alappá válik olyan értelemben, hogy nem tesz hozzá ahhoz, hogy mennyire vagy vonzó a nők szemében. Ugyanis aki nem a pénzre megy az les...ja, mert neki is van, aki meg igen, annak vagy kevés ez a szint, vagy neked nem kéne az adott nő.

2021. febr. 3. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!