Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csináljak az extől kapott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak az extől kapott nyaklánccal?

Figyelt kérdés
Már akkor sem tetszett, amikor megkaptam az exemtől, kb. 3x volt egyébként is rajtam, persze, mindig csak akkor, ha együtt mentünk valahova, mikor egyedül mentem bárhova, soha eszembe nem jutott volna felvenni.
2021. febr. 1. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Dobd ki, vagy rakd el. En nem szoktam felesleges kacatokat tarolni. De el is ajandekozhatod csaladon belul, baratnonek, stb.
2021. febr. 1. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Ha nemesfém, add el törtaranyként/ezüstként. Én annak idején macskakaját vettem a karikagyűrűm árából.

Minden az azt megillető helyre került.

2021. febr. 1. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
95%

Én zaciba adtam

Milyen érdekes kör is volt.

Eleve zaciból vett eljegyzésit mert AZ tetszett neki.

Aztán szépen ment tönkre a kapcsolatunk. Illetve már azt sem tudom eleve miért kért meg.

Szakítás után eléggé elrontottam sok dolgot az életemben, kellett gyors pénz utalás előtt, igy bevezetett az út a zaciba.

Utolag esett le, milyen különös, ahonnan jött, oda is került vissza.

2021. febr. 1. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
*és ott ia hagytam
2021. febr. 1. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kaptam egy oltári ocsmány, ódivatú, öregasszonyos ezüst karkötőt, ami kétszer akkora volt, mint a csuklóm. Tudni kell rólam, hogy rühellem az ezüstöt, rosszul is áll, alapból ronda volt a karkötő. Én odaadtam nagymamám tesójának, mert mamám sem szereti az ezüstöt.
2021. febr. 1. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Dobd ki, ha értékes add be ékszerüzletbe pénzért vagy csináltass belőle mást! Tudtad, hogy van ékszerész szakma?

Azokra a dolgokra amiket kettő hétig nem használunk, semmi szükségünk nincs, kivéve a télikabát!

2021. febr. 2. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!