Hisztek benne, hogy nyaklánccal és gyűrűvel készült ingával lehet jósolni?
Hallottam hogy ha egy ilyen ingát a tenyerem mellett kell húzogatni majd hafölé teszem megjósolja hány gyerekem és milyen nemű lesz. Ha átlósan mozog fiú, ha körkörösen akkor lány. És ezt addig kell csinálni amíg meg nem áll. Közel 10x ugyanazt mutatja , próbáltam ugy hogy kezzel megallitottam ne mozogjon es akkor is elkezdett ugy lengeni mint eddig.
Nem hittem benne , most kicsit megijedtem.
Van erre bármi magyarázat ?
Az ingával legtöbb esetben egy olyan szellemi lénnyel kommunikálsz, aki éppen a "közeledben" van és válaszolni kíván neked. Mivel ezen szellemek különbözőek lehetnek, de általában az aktuális lelkivilágodhoz kötődőek, ezért célszerű minél pozitívabb és harmonikusabb állapotban végezni e tevékenységet.
Sikeres kapcsolatfelvétel után (tehát ha valóban mozog az inga a kezedben anélkül, hogy te mozgatnád) tisztáznod kell a "partnereddel", hogy mi számít neki az igen és mi a nem válasznak. S utána lehet kérdéseket feltenni. Az inga minősége és típusa majdnemhogy mindegy, a lényeg, hogy egy megfelelő hosszúságú függőn (madzag, lánc, stb.) egy megfelelő kis súlyú függelék legyen. S az is mellékes ilyen szempontból, hogy a tenyered fölött lógatod, vagy sem.
A válaszok minősége minden esetben annak a szellemnek a függvényei, akivel éppen kommunikálsz. Ezt hosszabb távon ismerheted meg, amikor már sok választ kaptál, s látod mennyire érdemes őket komolyan venni.
A jövőt érintő kérdések azonban még a legjóindulatúbb válaszoló esetén is kétségesek lehetnek - hiszen a jövő egyrészt nem minden elemében fix, másrészt vannak olyan részei is, melyet nem tudhatunk még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!