Mit jelent ha kettétört gyűrűvel álmodok? Vagy törött gyűrűvel?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 19:02
1/6 anonim válasza:
azt jelenti, hogy frodóéknak nem sikerült a küldetés
2/6 anonim válasza:
Eltört gyűrű: fájdalom.
3/6 Égiláng válasza:
Szia! Szerintem egy fejezet lezárulását jelenti életedben, amely kiteljesedett már. Valami véget ér.
4/6 anonim válasza:
Esetleg ha bővebben leírnád, mit is álmodtál akkor még, többet írhatnék neked. Magában egy törött gyűrű még nem sokat jelent, de ha esetleg elmondanád milyen érzést keltett benned,kik szerepeltek abban az álomban, sokat jelentene. A Gyűrű fűződött-e más személyhez, vagy ilyesmi, ha a lehető legrészletesebben leírod az álmot, annál jobban lehet értelmezni.Persze, ha még érdekel.
5/6 anonim válasza:
Az álmokról és az agyunkról szóló egyik könyv megjegyzi: „ Alvás közben nem az álmodás a legáltalánosabb elmebeli tevékenység, hanem a gondolkodás. Az alvás közbeni gondolkodás nem furcsa, és nem velejárója az érzékcsalódás. Általában mindennapos dolgokkal, gyakran a tegnap vagy a holnap életszerű eseményeivel foglalkozik, és rendszerint hétköznapi, alkotásképtelen és ismétlődő.”
6/6 vaszily katalin válasza:
én is szeretném tudni,mert az én álmomba is az ujamon lévö ezüst gyürü tört le az ujamról,s meglepöen kérdtem magamtol miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!