Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Járt még valaki ilyen patkánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt még valaki ilyen patkánnyal?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 évet voltunk együtt, egyszer kétszer előfordult hogy más lányoknak írt de elnéztem neki mert jó hülye voltam..

Októberben külön voltunk 2 hétig, majd vissza könyörögte magát és elő adta hogy nem beszélt senkivel..

Most végleg elengedtük egymást( hálisten) csak véletlenül betudtam lépni a facebookjába mert nem változtatta meg a jelszavát, és kb 5 nő az egyikkel már arról beszélt hogy hogy megdugná meg stb..és arra is rájöttem hogy ezzel a nővel már korábban is beszéltek(akkor októberben) úgy hogy a nőnek családja is van😂..

És a nő leis tiltott engem mert nem tudok rá keresni

Komolyan vicc..

2021. jan. 31. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11. Azt a rohadt! Nagyon sajnálom.😔 Azt hiszem örökre kiábrándultam a “férfiakból”....ez ritka undorító!
2021. jan. 31. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:

12.

Egy rossz példa miatt elítél egy egész nemet... Kicsit sem demagóg dolog.

Velem gonoszkodott néhány alacsony ember, így mától őket is utáljuk, mert van közöttük néhány genya. Éljen soká az öncélú gyűlölködés.

2021. jan. 31. 21:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Én nem ítélek el egy egész nemet, csak feltettem egy kérdést, hogy ki járt mostanság ugyan ilyen cipőben
2021. jan. 31. 21:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Az exem ugyanezt csinálta... :(

A legtöbb férfi szemétlád@.

2021. febr. 2. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:

10-eshez hasonló tapasztalatom nekem is van sajnos. Engem is megcsalt fél év után a párom. Akkor szakítottunk de rá egy hétre előadta, hogy szeret nagyon de sajnos olyan dolgokra vágyik amiket tőlem nem kapott meg. Hülye voltam és visszafogadtam, mondom jól van hébe hóba kibírom popsiba ha ennyire ez a vágya. Még abba is belementem hogy ő gumi nélkül akar beleélvezni. Az első 2 hétben ilyen napi, 2 napi szinten engedtem neki majd kb a 3. héten benyögte, hogy nem megy ez neki kapcsolat szintjén de ha gondolom akkor néha összejárhatnánk szexelni. Fúúúú. Olyan mérges voltam. Kidobtam a picsába és tiltottam mindenhol.

25L

2021. febr. 3. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!