Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Járt még valaki ilyen patkánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt még valaki ilyen patkánnyal?

Figyelt kérdés

Majdnem 2 évet voltunk együtt, egyszer kétszer előfordult hogy más lányoknak írt de elnéztem neki mert jó hülye voltam..

Októberben külön voltunk 2 hétig, majd vissza könyörögte magát és elő adta hogy nem beszélt senkivel..

Most végleg elengedtük egymást( hálisten) csak véletlenül betudtam lépni a facebookjába mert nem változtatta meg a jelszavát, és kb 5 nő az egyikkel már arról beszélt hogy hogy megdugná meg stb..és arra is rájöttem hogy ezzel a nővel már korábban is beszéltek(akkor októberben) úgy hogy a nőnek családja is van😂..

És a nő leis tiltott engem mert nem tudok rá keresni

Komolyan vicc..

2021. jan. 31. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos el kell áruljam neked, nagyon kis kivétellel az összes férfi ilyen, számomra ez abszolút nem meglepő vagy egyedi történet.
2021. jan. 31. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen én jártam már néhánnyal :D

Egyik az exét szerette, engem telibe szart (elhanyagolt, ritkán keresett), de mindent elnéztem neki mert nagyon szerettem. Aztán a végén ő szakitott velem. Persze akkor még nem tudtam hogy a másik csajt akarja velem elfelejteni.

Egy másik esetem, amikor a pasim haverja folyton hivta a csávót, hogy még nem vagyok itthon menjenek csajozzanak be (egyetemista voltam akkoriban, a haverjának is volt barátnője). -Nem kizárt hogy el is ment vele.

Még egy: a csávó aki 2 hétig nyaggatott, hogy menjek vele egy esküvői bulira (mert korai volt még a kapcsolat s nem akartam) szinte az este elején bekamuzta hogy fáradt, engem hazavitt, s vissza ment berugni s bulizni a haverjaival egész reggelig.

2021. jan. 31. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
A vicc inkább az, hogy 2 hét után vissza tudta könyörögni magát... Amikor azt szajkózzátok, hogy ez a fajta tulajdonság, pincsiség egyáltalán nem FÉRFIAS sőt, inkább taszító.
2021. jan. 31. 16:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Taszító igen, csak szerettem, elvoltam jegyezve meg ilyenek
2021. jan. 31. 16:33
 5/15 anonim ***** válasza:
...miért bocsátasz meg annak aki ilyet tett? Ez értelmetlen!
2021. jan. 31. 16:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Én is jártam így!
2021. jan. 31. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

"Járt még valaki ilyen patkánnyal?"

Nem, nekem még az egyik sem lépett be a facebookomba.

2021. jan. 31. 16:53
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Velem az ex-barátnőm csinálta ezt. :)
2021. jan. 31. 18:52
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Csajoknál is van ilyen. Másfél évig jártunk de mint kiderült mellettem néha kavart más pasival is. Más pasikkal is beszélgetett stb.
2021. jan. 31. 19:08
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem eddig az első pasim vitte görénységben a prímet. Hosszú lesz, elnézést érte.

Két év együtt járás után (15 voltam, mikor összejöttünk, ő 2 évvel idősebb) felvetette, hogy tartsunk pár hét szünetet, mert "gondolkodnia kell, hogy mit is akar" (évekkel később véletlenül derült ki amúgy, hogy ez azért történt, mert legálisan le akart feküdni valaki mással, akivel végül nem jött össze a dolog).

Én nagyon nagyon magam alatt voltam a szünet alatt, mert baromira szerelmes voltam ebbe a srácba (én kis hülye). Elmentem a barátnőmmel búfelejteni, és nem szépítem - sakál részegre ittam magam (nem voltam nagyivó soha és akkor még nem ismertem a határaimat se). A barátnőm eltűnt valami sráccal, nekem meg villanásaim vannak arról, hogy egy addig ismeretlen fiúval röhögcsélek, iszok, aztán egy ismeretlen lakásban vagyok, megkérdi, hogy én is akarom-e, majd oldalra fekve hányok, miközben rajtam liheg az a gyökér. Reggel felkeltem, összepakoltam magam és elhúztam a francba. Amit anyáméktól kaptam reggel, amiért az este nem mentem haza, nem tettem zsebre. Nem meséltem el nekik soha, hogy mi történt. Szerencsére nem lett "maradandó" következménye a felelőtlenségemnek.

Pár hétre rá megjelent az első pasim, hogy átgondolta, mégis engem akar, én vagyok a jövője, folytassuk, ahol abbahagytuk. Aztán nem hagyta nyugodni a külön töltött 2-3 hét, rákérdezett, hogy voltam-e mással, én meg elmeséltem neki, hogy tulajdonképpen igen, de a körülményeket is elmondtam. Teljesen kiakadt, hogy hogy lehetek ekkora ribi, megint gondolkodnia kellett. 2 nap után megjelent, hogy ha engedem neki a szexet fenékbe, akkor megbocsájt nekem. (Tudom, hogy borzalmasan abszurd a dolog, de higgyétek el, nem kitalált.). Engedtem, (mert egy baromira szerelmes hülye kamasz voltam) nagyon nem volt jó, fájt, de azt akartam, hogy bocsásson meg, én tényleg elhittem, hogy ez az ára. Valahol még meg is értettem is, hogy nem akarta oda rakni, ahol "megbecstelenített más", mert amúgy anno elsők voltunk egymásnak.

Mikor végzett, közölte, hogy ez volt a búcsúszex, esze ágában nincs visszafogadni, de ez még kellett a kapcsolat végére.

2021. jan. 31. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!