Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól tettem? Vagy inkább nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? Vagy inkább nekem is el kellett volna kezdenem sértegetni őt? bővebben

Figyelt kérdés

Szakítottam a barátommal, 4 hónap után, erre ő elkezdett sértegetni, olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy én amúgy sem voltam elég jó neki, mert az elvárásainak nem felelek meg, meg én nem tudom mi az a kapcsolat mert nem volt hosszútávúm és nem tudom hogy kell viselkedni, meg gondolkozzak ez az életemen mert ez így nem vezet sehova.

Én ezeket csak csendesen meghallgattam, majd elköszöntem. Úgy éreztem csak azért mondja ezeket meg sérti az önérzetét, hogy szakítottam vele.

Vagy nekem is csúnya dolgokat kellett volna a fejéhez vágnom?

De úgy éreztem jobban bántja az hogy én "leszarom" amit mondd, minthogy elkezdjek vele veszekedni.

2021. jan. 29. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy éreztem csak azért mondja ezeket meg sérti az önérzetét, hogy szakítottam vele."

Pontosan! Hisztériás kitörés.

Remekül viselkedtél, megőrizted a fölényedet, tartást mutattál. Gratulálok.

2021. jan. 29. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal okosabb voltál. Szerintem jól tetted.
2021. jan. 29. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Felesleges lealacsonyodni az ő szintjére.
2021. jan. 29. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, sajnos ő nem reagálta le túl jól, de valószínűleg a fájdalom ezt hozta ki belőle.
2021. jan. 29. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem ő szakitott ha ennyi megannyi baja volt..?

En ezt nem érteném hogy akkor miért nem lépett ki?

2021. jan. 29. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a megerősítéseket!

#5 Én is ezt kérdeztem tőle, hogy ha ennyire nem feleltem meg neki, akkor mit csináltunk ennyi ideig együtt? De erre csak azt mondta, hogy azt hitte majd idővel megváltozok. Nem is értettem

2021. jan. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!