Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kezelni ezt a helyzetet? Mindig meg ígéri hogy többet nem lesz ilyen nem ocsmárol de aztán újra ilyen lesz.
(2éve lakunk együtt)
De lassan 5 éve vagyunk együtt
Már számtalanszor kértem a páromat hogy próbáljon meg változni egy picit de kezdem úgy érezni hogy nem zavarja ha még bánt!
Olyan meg jegyzéseket tesz a családtagjaimra,
Pl: nekem ez a lány nem tetszik egyre csúnyább nagy az orra 14. Éves húgomra gondol.
5 éves húgomra zabál mint a ló bír ám enni..
Valamit további hasonló bántó dolgokat mond a család többi részére is.
Valamit este már nem enged el boltba mondván hogy biztos valakivel találkozom azért megyek este.
Pedig csak akkor jut eszembe ha kell valami vacsira vagy reggelire vagy ha még kívánok valamit.
De ha mondom hogy kisérjen el nem akar.
Volt mikor nappal se eresztett boltba régen nem volt ilyen.
Köszönöm a választ talán igazad van számtalanszor össze pakoltam a holmim hogy el mennyek de akkor jön a sírás meg a sok ígéret de lassan már kezdek kiábrándulni de mégis mindég meg sajnálom és valami szinten bízom abban hogy más lesz.
Én esküvőt szeretnék mivel már 3 éve jegyben vagyunk de nem történik semmi.
3. Köszönöm a választ sajnos volt rá példa hogy ok nélkül csúnyán beszélt velem.
De utána bocsánatot kért azóta nem bánt sértő szavakkal csak a családomat mondja nekem mikor ketten vagyunk
Miért szeretnél esküvőt? Akkor majd még inkább nyeregben érzi magát, és mond csúnyábbakat is.
"Volt mikor nappal se eresztett boltba régen nem volt ilyen."
Mérgező kapcsolat. Amennyiben hozzámész, buta vagy.
22/N
Ez akkor is bántalmazó kapcsolat, ha még nem ütött meg. De nyugi, lesz még olyan is.
Mindenképp menj hozzá, falun is ritka az ekkora bü.dös paraszt.
Fú, de felidegesített ez a kérdés.
Te amúgy normális vagy? Ha valaki így beszélne a családomról, utána hozzám sem érhetne, nemhogy hozzámennék feleségül. Nekem aztán sírhat a parasztja.
Ha gyereket szülsz ennek a szarnak, tönkreteszed az életét. Úgyhogy ne. Egy pici emberség legyen benned, és ne szülj.
Nem tiszteli sem a családodat, sem téged. Úgy érzi, hogy talált magának valakit, akivel meg lehet tenni bármit (figyelmen kívül hagyni az érzéseit, zsarnokoskodni,leszólni, stb) és úgy néz ki, hogy igaza is van.
Rengeteg normális férfi van, akik boldoggá tudnak tenni, ő viszont nem úgy tűnik, hogy ilyen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!