Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gonoszak az exek?
Letiltottam mindenhol, gondoltam ebből egyértelmű számára, hogy nem vagyok rá kíváncsi. A vegefele nagyon sokat bántott engem (nem fizikailag).
Ezért látni sem akarom, a letezeserol sem akarok tudni. Mindent megbeszéltünk, amit anno kellett, majd kiiktattam az életemből.
Erre néhány napja csak megtalal és felkavar a hülyeségeivel. A tudtára adtam ismét, hogy hagyjon békén, de az elvet nem értem.
Tudja nagyon jól, mennyi fájdalmat okozott nekem, miért nem tud békén hagyni? Mi játszódik le a fejében egy ilyen embernek, aki nem bírja a másikat békén hagyni, nyugton tovább lépni. Nekiáll nekem magyarázni, hogy miért nem lehetünk jóban. Gratulálok. Most ismét a padlón vagyok, sosem fog véget érni, azt érzem. Nekem még mindig nagyon fáj, miért kell feltépni a sebeket hónapok után? Valaki magyarázza el... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!