Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ilyen gonoszak az exek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gonoszak az exek?

Figyelt kérdés

Letiltottam mindenhol, gondoltam ebből egyértelmű számára, hogy nem vagyok rá kíváncsi. A vegefele nagyon sokat bántott engem (nem fizikailag).

Ezért látni sem akarom, a letezeserol sem akarok tudni. Mindent megbeszéltünk, amit anno kellett, majd kiiktattam az életemből.

Erre néhány napja csak megtalal és felkavar a hülyeségeivel. A tudtára adtam ismét, hogy hagyjon békén, de az elvet nem értem.

Tudja nagyon jól, mennyi fájdalmat okozott nekem, miért nem tud békén hagyni? Mi játszódik le a fejében egy ilyen embernek, aki nem bírja a másikat békén hagyni, nyugton tovább lépni. Nekiáll nekem magyarázni, hogy miért nem lehetünk jóban. Gratulálok. Most ismét a padlón vagyok, sosem fog véget érni, azt érzem. Nekem még mindig nagyon fáj, miért kell feltépni a sebeket hónapok után? Valaki magyarázza el... :(

2021. jan. 25. 20:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem hasznosan tölteni az időmet, nem erről van szó. Sokat vagyok barátokkal, családdal, vagy túlórát vállalok, ha éppen semmi programom. De a gondolatokkal nehéz mit kezdeni. De köszönöm, remélem hamarosan jobb lesz.
2021. jan. 25. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 5 évig csinálta ezt. Mivel tudod, hogy felkavaró, egyet tehetsz, nem veszed fel, semmit nem reagálsz. Pár napig még lehet, eszedbe jut, hogy mit akarhatott, de akkor mondd szépen magadnak, hogy semmi építőt, romboló meg nem kell neked. Hidd el, végig csináltam, ég és föld. Amikor az elején még felvettem, folyton az a beszélgetés járt az eszembe hosszú ideig. Amikor nem, sokkal könnyebb volt. Nekem 5 év lett, mire végre abbahagyta a zaklatást, de azért ez extrém. Ha nem reagálsz SOHA, valószínűleg hamar megunja és gyorsan tovább tudsz lépni.
2021. jan. 25. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!