Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott a párom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a párom, hogy szerezzem vissza ?

Figyelt kérdés

Két hete elhagyott a párom. Hirtelen, egyik napról a másikra. Szó szerint. Éjjel még szeretkeztunk, majd fogta magát és elköltözött, mert O kicsit egyedül akar lenni és megtudni mit akar.

Azóta egyszerűen nem hiányzom neki, nem kíván. Néhány naponta jön egy két órára mert van egy közös gyerekünk, de olyankor folyton rontok a helyzeten, mert szinte könyörgöm neki, hogy jöjjön vissza és már jó, hogy nem megutalt. Tudom, hogy ez nem jó, mert megjobban eltaszitom.

Szerintetek van még esély arra, hogy vissza jön? Nagyon szeretem. Próbálok jól kinézni mindig, hogy ha hirtelen beállit, csinos legyek és ezt meg is jegyezte, de ennyi, semmi több.

Azt sem engedi, hogy megsimogassam úgy vagy igazi csókot adjak neki.

Szerintetek ilyen esetben mennyi az az idő amíg kiderül, hogy tényleg vége?

Nagyon összetörtem.

2021. jan. 19. 18:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs új nő ( még ) a képbe.... Viszont jelentkező a "helyemre" annál inkább. Ezért félek nagyon.
2021. jan. 19. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Inkább örülj.
2021. jan. 19. 19:18
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Sajnálom! Viszont most ne azon gondolkodj, hogy hogyan szerezd vissza, hanem hogy hogyan építsd fel újra az életed nélküle. Ne alázkodj meg, kaparj össze egy kis önbecsülést és hagyj neki teret, ne próbálkozz, inkább másra koncentrálj. Adj példát a gyereknek azzal, hogy erős maradsz és méltósággal feldolgozod, most csak magadra és rá koncentrálj. Kitartás, kemény menet lesz de menni fog ha elég erős az elhatározásod.
2021. jan. 19. 19:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Lökött egy párod van. Nem érdemel meg téged. Ne könyörögj neki. Vissza se fogadd !
2021. jan. 19. 19:57
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jelentkező befurakodott a képbe és lebizonytalanodott a párod. Azzal jársz a legjobban, ha van tartásod és azt mutatod, hogy igenis egyedül is talpraesett ember vagy.
2021. jan. 19. 20:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én rettenetesen igyekszem erős maradni, de piszok nehéz mert nagyon szeretem és ez egy hatalmas pofon volt, hogy ilyen hirtelen, derült égből villámcsapás módjára jött.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ahhoz képest amennyire szeretett és mennyi mindent megtett értem, most így szó szerint kidob mint egy cipőt... Miket beszélek, szerintem a cipőit jobban sajnálja kidobni, mint most engem siekerült.

Mától viszont vége. Nem keresem, nem kérem semmire, megpróbálok talpra állni, lássa mit veszített és közben titokban reménykedem és sírok.

2021. jan. 19. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mást nem tudsz csinálni, mint hogy van tartásod és felnőtt módjára viseled. Ez az ő dontése, mást nem tudsz, mint tiszteletben tartani és kihozni a legjobbat a helyzetedből. Idővel rájössz, hogy jobban jártál így.
2021. jan. 19. 21:31
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Beállok azok sorába, akik hasonlóan jártak. Aznap még szeretlek, te vagy a legfontosabb dolog az életemben, holnap is elmegyek érted munkába, hétvégét töltsük kettesben. Este már elcuccolt, mert lebuktattam, hogy ismerkedik,össze is jöttek rögtön. Borzasztó érzés, de ilyenkor már kár kapálózni egy ilyen ember után. :(

Sajnálom, sok erőt kívánok neked és maradj erős! Ha van valaki a dologban, ha nincs, neked legyen tartásod, akkor is, ha magányos perceiden kisírod a lelked is. Idővel könnyebb lesz, be fogod látni, hogy többet érdemelsz ennél.

2021. jan. 19. 22:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam így. Igaz nálunk volt egy előzmény, az exem súlyos megfelelési kényszere miatt ősszevesztünk és mondtam, hogy váljunk el. Hirtelen felindulásból mondtam, de ő erre úgy reagált, hogy amire visszajövök, arra ő elköltözik (a fiamhoz akartam utazni).

Nagyon nehéz időszak következett, 2 hónap múlva visszaköltözött, de mint 2 jó barát éltünk.

Másfél év múlva kaptam egy emailt a szeretőjétől, mert az meg annyira nem bírta elviselni, hogy az exem pótlékként használta. Megsemmisültem. Leírni nem tudom amit akkor éreztem.

Másfél éven keresztül én próbáltam visszaépíteni mindent, miközben ő szeretőt tartott! Legbelül éreztem, sőt többször is rákérdeztem, hogy van valakije, de túlságosan hittem benne. Egy olyan embert kell elképzelni, aki kifele mást mutat, mint ami. Utolsó napig is szeretlek, bújások, szex, minden volt.

Én akkor tudatosan maradtam vele, de ennek más oka volt. Nem pénzügyi, sem közös gyerek nem volt. De tudtam, hogy amikor eljön az én időm akkor én is elhagyom őt. Pszihológushoz jártam, felépítettem újra az életemet, közben az exem azt látta én kivirágzok mellette. Teljesen megváltoztam, nem tudott már a mézes mázas tetteivel levenni a lábamról. Egyszerűen tudatosan kiszerettem belőle. Na ekkor hagytam el, hadd lássa azt, hogy én élek és többet érek, mint amit ő hitt rólam. Odaadó voltam, szerettem, ha ez neki sok volt vagy kevés, az ő baja, én annál sokkal többet érek, mintsem így bánjanak velem.

Ui.Annyit tudok az exsógórnőmtől, hogy nagyon lesújtott náluk a karma

2021. jan. 20. 07:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, elküldtem, de még akartam írni.

Ne fogadd vissza, valószínüleg majd vissza megy, szinte mindegyik ezt teszi! Hidd el, hogy van valakije, csak jól tud hazudni.

Most nehéz, most fáj, majd elmúlik. Egyszer minden elmúlik. De magadnak teszel egy szívességet, ha felépíted az életed és NÉLKÜLE tervezel. Felejtsd el őt. Aki ilyen, az mindig ilyen volt és ilyen lesz, csak nem vetted észre, mert szereted.

2021. jan. 20. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!