Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a párom, hogy szerezzem vissza ?
Két hete elhagyott a párom. Hirtelen, egyik napról a másikra. Szó szerint. Éjjel még szeretkeztunk, majd fogta magát és elköltözött, mert O kicsit egyedül akar lenni és megtudni mit akar.
Azóta egyszerűen nem hiányzom neki, nem kíván. Néhány naponta jön egy két órára mert van egy közös gyerekünk, de olyankor folyton rontok a helyzeten, mert szinte könyörgöm neki, hogy jöjjön vissza és már jó, hogy nem megutalt. Tudom, hogy ez nem jó, mert megjobban eltaszitom.
Szerintetek van még esély arra, hogy vissza jön? Nagyon szeretem. Próbálok jól kinézni mindig, hogy ha hirtelen beállit, csinos legyek és ezt meg is jegyezte, de ennyi, semmi több.
Azt sem engedi, hogy megsimogassam úgy vagy igazi csókot adjak neki.
Szerintetek ilyen esetben mennyi az az idő amíg kiderül, hogy tényleg vége?
Nagyon összetörtem.
Van egy közös gyerek!
Ilyen esetben nem szokás elmenni és jajj elgondolkodok az életemen mert egyedül akarok lenni... :D
Hát a k**úrva életbe az ilyen huzzon a faccba. Mi ez dedó??
Engem is szinte ugyanígy hagytak el. Előző nap még minden normálisan működött, másnap közölte, hogy keres mást.
Mondjuk nem utána kereste, hanem már közben. Azóta is együtt élnek, bő 1,5 éve.
Az ilyen embert engedd el! Jobb lesz mindkettőtöknek.
Úgy érzem belehalok.
Én érte az egész életemet forgattam fel anno. Anyagilag és minden téren rengeteget hagytam veszni, csak , hogy vele lehessek és most így képes itthagyni ilyen hirtelen...
6-os. Sajnálom :(
Ez olyan felfoghatatlan, hogy valaki képes ilyenre.
#8-as. Köszi az együttérzést.
Én se tudtam volna elképzelni róla, hogy így egyik napról a másikra ki fog dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!