Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb párkapcsolat után hogy bírtátok szex nélkül?
A hosszú kapcsolatom alatt alig volt szex, szakítás után 3-4 hétel simán ment mással, mondjuk az lehet segítség volt, hogy szűz volt
N
Eddig 2 hónapnál tartok, de abszolút jól bírom.
Egyelőre nem tudnék mással lenni, sem lelki, sem testi kapcsolatban.
A párkapcsolatban alig volt szex, kb kéthavonta. Utolsó alkalom után két hónappal teljes lelki nyugalommal feküdtem le mással. Önbizalommal nem volt gond, de lehet, hogy segített, hogy fiatalabb volt nálam.
N
2 évig nem volt szex. Jól bírtam, de én egy komoly betegség előtt maradtam egyedül, és az annyira megviselt és épített le, hogy a szex az már nem is izgatott.
Mikor felépültem, akkor pedig, nem éreztem a libidóm visszatértét az egészségemmel, kivéve amikor megismertem a párom, mert meg hirtelen rám törte az ajtót szinte a szerelem és a szexuális vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!