Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom pár napja, mit csináljak?
Azzal az indokkal szakított hogy míg együtt voltunk pár hónapot ő nem érzett irántam semmi mélyebb érzést. Jó volt velem, mert szerette ha a közelében vagyok, ha megölelem és odabújok, szeretett szeretgetni és szerette ha én is szeretgettem. Mindig bújt, ölelt, simogatott és bókolt.
Ha tényleg nem érzett semmit akkor miért viselkedett így, ha nem keresem egy ideig akkor el tudom érni hogy hiányozzak neki, így hogy nem szeretett?
Ha vígasztal, engem az exem az utolsó pillanatig ölelt, csókolt, szeretett. Még azelőtt is, mielőtt elment suttyomban egy randira. :)
Soha nem fogod megtudni, mire volt jó ez a színjáték, ahogy én sem. Örülj, hogy neked csak néhány hónapot vettek el az életedből, nem éveket....
Sajnos tovább kell lépni és idővel már nem is fognak érdekelni a válaszok, amiket most keresel.
Itt az is kérdés,milyen korúak vagytok, mennyi időt voltatok kapcsolatban és mennyi közösen töltött idő,programok,stb volt ?
Mert lehet, semmi előjel nincs, mégis szakítás van, akkor nem volt szerelem, hanem mondjuk, megnyugtató és meghitt órák,ezt sok ember igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!