Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal szakítani szeretnék eddigble se fosott rám most meg öngyilkossággal fenyegetőzik?
Figyelt kérdés
26eves vagyok. Barátnőmmel az utóbbi időben megromlott a kapcsolatunk.
Inkább baratnozik..sokszor barátnőnel alszik...gepezik játszik stb..teljesen. Elhideguktunk egymástól.
Állandóan ellenorizget, hogy meg e csalom mutassam meg a telefonom..de amikor én kérem .O nem mutatja fekhaborodik...
Tegnap este egy hasonló felhaborodasnal mondtam neki jó vége...
Elosszor egy rossz g*ci vagyok nem szeret utál...utána beszéljük meg...szeret a legjobban szerelmes...majd öngyilkos lesz miattam ...megöli magát...
Késsel rohangált...megivott egy üveg vodkát rá 3algopirin....stb
Mondta ő biztos nem hagy el...(nálam lakik)
Nem fog elmenni tőlem ..stb
Mi tévő legyek?
2021. jan. 10. 18:56
11/13 anonim válasza:
Barátnőnél alszik... és nincs senkije? Itt vmi ellentmondás van.
12/13 anonim válasza:
Teremts olyan helyzetet, hogy ő akarjon szakítani.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem szeret csak birtokolni akar. Az ilyen pszicho pitsa dobbant le először, ha talál egy újat. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!