Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben?
A volt parommal kozosen kibereltunk egy lakast es fele aranyban fizettunk mindent a kauciot is ami fejenkent 70 ezer volt.
Szet mentunk es szerintem a 70 ezer vissza jar nekem.
A tulaj azt mondta az a mi dolgunk mi tudjuk ki mennyit adtunk bele.
Most az ex nek lett uj baratnoje (nekem is van parom)
Engem le tiltott az ex de irtam a baratnomnek hogy irjon neki hogy oldjon fel, amivel eleg csunya stilussal irt nekem hogy semmilyen penzem nincs nala nem jar vissza es hogy ne zaklassam ot!
Azt is hozzam vagta hogy a 30 ezres cipo amit nekem vett ott villog a labamon, hogy a fagyoban az ajto polcrol le tortem egy darabot( utana neztem kb 7000 ft a tartozek hozza)
Hogy a cicam olyan mocskot hagyott hogy glettelni es festeni kellett.... ezt is tulzasnak talalom. Es hogy ott hagytam egy csomo szamlat amit o fizetett ki. Ez sem teljesen igy van.
En pedig elore kifizettem a havi lakber reszem amit mar nem laktam le es az osszes kozos holmi ott maradt neki, amit mas ember elszamolt volna... es ezeket meg is irtam neki. Es annyit mondott hogy a sajat paromnak irjak regenyeket...
Es vissza le tiltott...
Hagytam az egeszet egy kicsit de felidegesit ez a stilusa es mar azert is vissza kernem a penzem.
Mit csinalnatok a helyembe vagy mi a velemenyetek?
Hagynám a fenébe. Egyrészt rohadtul megalazo és ha neki is van kovetelese, akkor ez egy parttalan vita.
Arról nem beszélve, hogy még azt hiszi, hogy a kapcsolatat akarod tönkretenni, vagy őt visszaszerezni.
Ennyit nem ér xaros 70ezer forint.
Én sem foglalkoznék vele
Semmi értelme..
Az én exem meg pont, hogy nem akarta kifizetni az utolsó egy hónapot, amit lelakott nálam.
A végén elutalt valamennyit, de levont belőle, nem tudom mire fel, hisz a kaját kb egyedül álltam, mert nem a legjobb volt mostanában az anyagi helyzete. Amit én nem is hanytorgattam fel sosem, de szerintem nonszensz, hogy 5-10 ezer forintokkal ő meg nekiállt szarrágóskodni.
Szó nélkül hagytam, küldött amennyit küldött, letojtam már magasról.
Engedd el szerintem te is.
Az is szep ... ahh
Csak azert bosszant nagyon... hogy mit kepzel magarol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!