Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akiknek szakításkor már volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek szakításkor már volt más valaki a képben hogyan alakult?

Figyelt kérdés
Azok tapasztalatai és tanácsai érdekelnének, akik egy amúgy szép, hosszú párkapcsolatból léptek ki. És a kilépés nehéz és fájdalmas volt, de szeretetben váltatok el, illetve korán találtak valakit, aki esetleg a régi helyébe léphet. Aki esetleg segített már kilépni is a boldogtalan párkapcsolatból. Tehát már a gyászidőszak alatt jelen van. Én ebben a cipőben járok, csak félek, hogy emiatt nem lesz időm feldolgozni az előtte lévő kapcsolatom végét..... ez pedig a mentális egészségem és a kialakulandó kapcsolat rovására megy. Nagyon hálás lennék valós tanácsokra és tapasztalatokra. Mire érdemes ilyenkor odafigyelni esetleg stb. Köszönöm.

2021. jan. 5. 11:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen. A bántalmazó szó kicsit durván hangzik, de nevezhetjük annak. Társas magányban éltem. Inkább így mondanám.
2021. jan. 5. 12:31
 12/19 anonim ***** válasza:
2%
Exem pár éve egyik faxból a másikba ült😁 azóta lekölykedzett, esküvő minden, a faszi kb 20 évet öregedett kihullott a haja is😂 szerencsére nem az enyém, ha a nyakamon marad én is hasonló lepukkant 30 as lennék😁azóta nyugodt az életem, mindig más csajt d ug hatok, mindig erre vágytam
2021. jan. 5. 12:33
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Hoztál egy döntést. Nem biztos, hogy jó, márminthogy hogy neked van igazad, vagy hogy minden szemszögből jogos volt-e, és nincs varázsgömb se, hogy jobban jártál hosszú távon, de most már vállald érte a felelősséget. Ne adj az exednek felesleges reményt ezzel a "szeretetteljes" meg "mindenki jófej maradt" maszlaggal, mert pont csak elnyújtod az egészet és ő sem tud rajtad túllépni, te meg amíg tartogatod a kiskaput, csak a saját farkadat kergeted. Fogsz még toporzékolni, hogy miért nem királylányosabban alakult, meg hogy nem tudtál önfeláldozóbb lenni, pedig szeretned kellett volna... és hiába vigasztalnak majd az olyan bölcsességek, mint tanulnod kellett belőle meg ami nem öl meg, megerősít... ezeket nem lehet megúszni. Fogadd el, néha sírd ki jól magad.
2021. jan. 5. 12:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szakitottatok? Mennyi idő telt el azóta?
2021. jan. 5. 14:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Pár nap.
2021. jan. 5. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, én azt hittem hónapok vagy évek múltán is rágod magad, hogy nem kellett-e volna inkább maradnod. Pár napja szakítottál és máris van másik? Mondjuk ha másnap pasiztál be, azért azt még nem nevezném kapcsolatnak, ha kétszer randiztatok, ha meg már összeköltöztél vele, az finoman szólva sem volt egy átgondolt döntés. Ha te kezdeményeztél, az menekülés, ha ő kezdeményezett, akkor nyugodtan mondhatsz nemet, ha meg pár éve ott toporog az ajtódban az alkalomra várva, akkor nem csoda, hogy az előző tönkrement.
2021. jan. 5. 15:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Pár randi. Nem a párom még, egy jó ideig nem is szeretném kimondani, hogy párkapcsolatban élek. Csak jó vele, jól alakul. Segít a továbblépésben is, és a tisztán látásban is szerencsére.Eddig.
2021. jan. 5. 15:48
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

A fiam apja megcsalt de visszajött, aztán párterápiára jártunk, megígért mindent, én nagyon igyekeztem. Eltelt 2 év és minden ugyanott volt, állandóan punnyadt a tv előtt, nyomkodta a telefonját...

Akkor volt a kisfiam 4 éves és találkoztam valakivel, aki azon az ajtón, amit a gyerekem apja kinyitott, besétált. Fél évig udvarolt, fél év után csókolt meg először. Még másfél évig randiztunk amíg rászántam magam, hogy elköltözöm mert nagyon szerelmesek voltunk. Ekkor kiderült, hogy a gyerekem apjának végig volt mindenféle szeretője úgyhogy nem bántam egy percig sem. Gyászidőszakról szó sem volt, az már jó régen lezárult az által, ahogy bánt velem, hogy az új kapcsolatomhoz képest ostoba volt és a mai napig örülök neki, hogy már más kell, hogy eltűrje a primitív viselkedését, műveletlenségét és tunyaságát.

2021. jan. 6. 10:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én emiatt szakítottam az exemmel.

Megismertem egy pasit, aki nagyon szimpatikus volt. Találkoztunk is (egy ölelésen kívül több nem volt). De mivel a srác irányába voltak érzéseim, így inkább elötte szakítottam az akkori párommal.

Hogy mi lett a vége? Semmi. Nem jöttünk össze. Bánom, hogy így történt? Egyáltalán nem.

2021. jan. 7. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!