Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes feljelentést tennem szerintetek?
Most újévkor nagyon összebalhéztam egy sráccal, aki szerint én egy évig csak szédítettem őt, miközben ő nagyon belémesett. Megbántani soha nem akartam, ő azonban azt hiszi, hogy gyűlöltem és gyűlölöm őt, ezért volt a megvezetés.
Elmondtam neki, hogy eljegyeztek, erre nagyon kiborult, mindennek lehordott, de a legdurvább az volt, hogy örüljek, hogy nem szurkál agyon, mert más ezt tenné a helyében.
Megfenyegettem feljelentéssel, erre azt mondta, hogy igaz hogy durva volt, ezért bocsánatot is kért (nem tudom elhinni, hogy őszinte volt), mert igaz hogy minősíthetetlen stílusban, de épp azt mondta, hogy ő ponthogy nem fog engem bántani fizikálisan.
23/L, vagyok, ő 24 éves.
aki szerint én egy évig csak szédítettem őt, miközben ő nagyon belémesett.
Itt csak te hibáztál, mert úgy viselkedtél mint sok nő, hogy nem adtad meg az egyértelmű jeleket, hogy nem kell neked, mint férfi. Ezt nyugodtan vehetett hitegetésnek. El kellett volna mondanod már rég, h nem tekintesz rá férfiként.
Nem hibázott!
Nincsenek egyértelmű jelek, azt gondolom tudta a srác, hogy van valakije, de ha nem tudta volna, akkor sem, soha semmilyen körülményben nem fenyegetheti a másik életét, egészen egyszerűen nincs egy súlyban a kettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!