Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes feljelentést tennem szerintetek?
Most újévkor nagyon összebalhéztam egy sráccal, aki szerint én egy évig csak szédítettem őt, miközben ő nagyon belémesett. Megbántani soha nem akartam, ő azonban azt hiszi, hogy gyűlöltem és gyűlölöm őt, ezért volt a megvezetés.
Elmondtam neki, hogy eljegyeztek, erre nagyon kiborult, mindennek lehordott, de a legdurvább az volt, hogy örüljek, hogy nem szurkál agyon, mert más ezt tenné a helyében.
Megfenyegettem feljelentéssel, erre azt mondta, hogy igaz hogy durva volt, ezért bocsánatot is kért (nem tudom elhinni, hogy őszinte volt), mert igaz hogy minősíthetetlen stílusban, de épp azt mondta, hogy ő ponthogy nem fog engem bántani fizikálisan.
23/L, vagyok, ő 24 éves.
Itt igazából az a kérdés, hogy miért állsz szóba ilyenekkel, akár nem kapcsolat céljából is.
Egyébként amit leírtál, az alapján nincs további teendőd, csak ha nem tűnik el, zaklat, még hasonlókkal fenyegetőzik. A leírás alapján lezártnak tűnik az ügy, lehetőleg soha többé ne kommunikálj vele, semmilyen formában. Ez a minimum, meg neki is jobb lesz.
Mert nem lehet tudni, hogy ilyenek! Azt hiszed rá van írva??
Nekem is volt egy ilyen "kapcsolatom", csak barátok voltunk, soha a kezét se fogtam meg, a legintimebb pillanat az volt, hogy megkérdeztem szűz e még, illetve hogy felelsz vagy mersznél elmondtam, hogy nem mindig van rajtam pizsama alvásnál. Miután szerelmet vallott(egy év), mondtam, hogy én barátságnál nem érzek többet, de folyton ölelgetni akart és ha tudod, hogy szerelmes beléd az egész már nincs rendben.. Szóval mondtam, hogy nem megy nekem ez a barátság, hagyjuk egymást, minden jót kívánok neki, erre brutálisan kifordult magából a csendes jófiú, mindennek elhordott, káromkodott, majd elegem lett, és én is szidtam, hogy mégis mi a csudát képzel, majd elkezdett megjelenni a buszmegállóban, az utcában ahol lakom, és követni, sétált mellettem és csak mondta, mondta meg akartam velem beszélni a dolgot, hogy érezzem át, milyen szörnyűséget tettem vele, majd elővett egy kést és közölte "azt akarja érezzem azt a fájdalmat, amit ő".
Majd a saját csuklójához tette a kést, én meg csak haza akartam érni és tök kikészültem, utánaküldtem apámat(én 16 voltam, ő 24), hogy nehogy az én lelkemen száradjon a halála, de nem találta meg. Majd pár alkalommal ha véletlen összefutottunk a városban, megpróbált bezárni(két kézzel nekiszorított a falnak, elállt az ülésnél) és csak beszélt, hogy milyen borzalmas ember vagyok, megnyomorítottam, belerugtam, mittudomén..
Nincs ráírva, animeconon találkoztunk, kedves, csendes, visszafogott, intelligens, normálisnak látszó srác volt, fiatalabbnak tűnt a koránál és ő volt az első, aki megszólított..
Senkiről sem lehet tudni, hogy milyen ember, egy évig tök normális volt, aztán meg ilyen lett.. (én vagyok az, aki nem bírja a férfiak nagy részét). És nem egy ilyen alakba botlottam már, az egyik exem pl megszorította a kezem valami furcsa ködös tekintettel a szemében, mikor mondtam, hogy talán kiköltözök külföldre aupairnek, pedig csak 1 hónapja jártunk és közölte, hogy nem mehetek el, meg kell beszélnünk. Mind normális intelligens, diplomás, magas iqjú helyes(nekem tetsző) srác. És ez még úgy, hogy extra nagyon szűrök, hogy a legkevesebb agresszió ne legyen bennük!
Na mindegy, szóval mondd el ezt minél több embernek, és soha többet ne menj a közelébe, legyen nálad egy minisniccer(nálam van, kb 2 centis pengével) és egy riasztó, ha kihúzod a zsinórt, irgalmatlan hangosan sípol, gyorsan meg fognak találni, nem vérzel el.. Erre nem fognak ugrani a rendőrök, akkor se, ha folyamatosan követ, mert nem tudod bizonyítani, hogy miattad van ott..
Miért is jelentenéd fel? Nincs semmi jogalapod.
Az meg a te butaságod, hogy 23 éves fiatal lányként, nem FÉRFIAK társaságát keresed, ilyen barmok helyett.
Tényleg nincs indokod feljelenteni, ha ennél komolyabb dolog nem történt. Töröld, tiltsd, szakítsd meg a kapcsolatot.
Mellesleg 3-as,bármennyire is szeretem a Con-t, tele van kattantakkal. Nekem épp egy ottani törzs emberkével van rendőrségi ügyem, és pont amiatt mentem bele a feljelentésbe, hogy legyen jogalapunk kitiltani az ilyen rendezvényekről.
Nahát, az enyém is "fő emberke volt", fotós.. De ennek már 10 éve.
És utolsó, láttad rajta, hogy "kattant"? Mert szerintem egyáltalán nem látszik, és amíg úgy viselkedsz, ahogy kedvére van, teljesen normális, utána fordul ki szélsőségesen, ha nem azt csinálod, ami kedvére van. Szerintem egy nőt(pláne nem lányt)sem lehet elítélni, mert nem látta, hogy nem normális, mások sem látják rajta, ráadásul ő sem tudja magáról, ezek mindig azt hiszik, hogy mindenki más idióta és értetlen. Volt egy közös ismerősünk, az úgy tudja a sztorit, hogy kihasználtam, átvertem, tönkretettem.. Soha semmit nem fizetett, sőt inkább fordítva és tényleg semmi romantikus nem volt és kb 3 hetente találkoztunk, sokszor hármasban.. nem mi vagyunk defektesek, akik direkt ilyet keresnek, egy bizonyos pontig nem ilyenek, utána mikor kiderül már menekülnénk..
Mellesleg egy 24 éves az FÉRFI már legalább 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!