Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól gondolom, hogy teljes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy teljes joggal szakítok ezek után?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyok együtt a párommal. 26 évesek vagyunk mindketten.

Előtte 2 emberrel feküdtem le. Az egyik egy komolytalan kapcsolat volt 24 évesen, a másik viszont 2,5 évig a párom volt, 18 voltam, mikor összejöttem vele. Ő egy szemétláda volt, megcsalt és lelkileg bántott rendszeresen. Nekem nem volt normális önbizalmam, szerelmes voltam, csüngtem a pasin, meg akartam tartani, ezért mindent bevállaltam neki az ágyban, pl. durva szexet, anált, meg hagytam, hogy a számba tömje az ujjait, egyszer-kétszer le is köpött. Nekem nem különösebben tetszett, de bevállaltam, mert neki ez volt a fétise.

Végül szakítottam vele, és összeszedtem magam, pszichológushoz is jártam egy ideig. Azóta már eszemben sincs eltűrni, hogy megalázzanak, csaljanak, és csak olyat vállalok be a szexben is, ami nekem is tetszik.

Viszont, a mostani párom ismeri az exem egyik haverját, aki kitálalt arról, hogy én mekkora "rongy" voltam, részletezte a dolgokat, amiket leírtam.

A párom pedig megkért, hogy vállaljak be vele is durva szexet, meg próbáljuk ki az anált, nem tudta, hogy ilyen bevállalós vagyok. Elmondtam neki is az előbb leírtakat és nemet mondtam. Egy ideig járt a nyakamra és könyörgött, hogy legalább análozzunk, de nemet mondtam. Erre tegnap elszakadt nála a cérna, és kicsúszott a száján egy olyan, hogy minek játszom a komoly nőt, meg amúgy is inkorrekt, hogy pont annak nem teszek meg semmit, aki szeret, aki pedig csak használgatott mint egy qrvát, annak lementem pincsibe. Elköszöntem tőle, eljöttem, azóta nem beszéltünk.

Úgy tervezem, hogy szakítok vele ma, de egy fiú barátom szerint rossz ötlet, előbb próbáljam megbeszélni, mert azért őt is meg lehet érteni. Én nem hiszem, hogy megérteném, nem látom értelmét már az egésznek.

Ti hogyan látjátok?

2021. jan. 4. 14:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Őt is meglehet érteni? Mégis mit? hogy ráderőszakolna valami olyat amit te nem akarsz? ami már nem te vagy? ami a múltad?

Amit csak azért vállaltál be mert nem tisztelted magad és szeretted a másikat és azt hitted hogy ez kell ahhoz hogy megtarts egy pasit holott csak rossz emberrel voltál együtt?

Szerintem szakíts, mivel nem szeret ő téged ha nem látja hogy már te nem ez az ember vagy.

Oké, az tényleg jó dolog hogy hajlandó voltál olyanba bele menni megtenni a másikért dolgokat, de magadat is a számításba kell venni.

Szerintem szakíts én ezt látom korrektnek.

Nekem is vannak dolgaim, amit igényelnék vagyis szeretnék ha a jövendőbeli párom teljesítene és nem is ennyire durva dolgok, de ha nem, vagy neki nem tetszik de ettől függetlenül megvagyunk akkor tök oké nincs ezzel gond.

Tiszteld magad. Ezzel nem a másiknak mondasz nemet, hanem magadra mondasz igent. 23/F

2021. jan. 4. 14:35
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Igen, teljes joggal szakítasz vele. Nem érdemel meg téged.
2021. jan. 4. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Nincs igaza. Te ebbe sérültél. Ez pedig önzőség.

Beszéld meg vele, ha nem érti meg, hagyd el.

2021. jan. 4. 14:50
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is tök jogosan szakítasz, ha te tudod, hogy kipróbáltad, de szar volt, nem szeretted, akkor nem kérhet ilyet tőled. Ez egy hülyeség, ha neki engedted, akkor nekem is muszáj.

Úgy látom nem tisztel eléggé, ahhoz hogy lássa a te szemszögedből a dolgokat.

2021. jan. 4. 14:57
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Jól teszed, dobd ki. Ha egyszer ilyeneket vág a fejedhez, nincs rá garancia, hogy később nem fog. Keress magadnak egy olyan férfit, aki megbecsül, eleve az, hogy “haverjaim mondtak milyen bevallalos vagy” és ezután kéri számon tőled a dolgokat, ahelyett hogy beszélgetnétek és melléd állna, elég szánalmas.
2021. jan. 4. 15:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
már az szánalmas, hogy ő ezeket egyáltalán akarja. az a fajta szex nem való mindenkinek, nem is élvezi mindenki, még férfiban is van aki nem szereti, hidd el. Menjen oylanhoz, akivel kölcsönös az ízlésük te pedig keress másikat. Nagyon jól tetted, hogy felálltál és otthagytad. ezek után, amire vágyott, ráadásul úgy hogy miután elmondtad ez miért nem volt jó neked és még erősködött, egészen biztos hogy személyiségre uigyanolyan a srác mint az exed, aki kicsinált lelkileg. Ne engedd, hogy visszakönyörögje magát. nem csak a viselkedésével van baj, a személyiségével is.
2021. jan. 4. 15:15
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem, nem tetszett soha az erőszakos szex.

Az volt a megjátszás, hogy hagytam, az a valódi énem, aki nem akarja, és nem hagyja.

2021. jan. 4. 15:24
 8/17 anonim ***** válasza:
17%

Abban igaza van hogy egy "szemétládát" meg akartál tartani és mindent bevállaltál neki, őt meg elvileg szereted és neki semmit se szabad.

Szóval egy szar embernek bármit megteszel, még azt is megengeded hogy megalázzon, viszont egy normális embernek nem akarsz a kedvében járni még játék szintjén se. Ebből én is azt szűrném le hogy az exedet igazán szeretted, én meg csak pótlék vagyok

2021. jan. 4. 15:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Többet nem állnék szóba ekkora egy érzéketlen suttyóval. Szakítanék én is, de ez a marha "jófej" fiú barátod se éppen a legjobb eresztés és pont ugyanolyan unintelligens, mint az exeid hát mit ne mondjak...
2021. jan. 4. 15:33
 10/17 A kérdező kommentje:

11

20 alatti kispitsa voltam, amikor belementem abba a kapcsolatba, majd kiléptem és bánom az egészet. Soha nem élveztem az ilyesfajta szexet és megtanultam, hogy nem fogok hagyni olyat, amit nem élvezek. Inkább az egy büdös paraszt, aki annak ellenére elvárja, hogy TUDJA, hogy nem élvezem. Az exem legalább nem tudta.

Nehogy már felnőtt emberek ilyen primitív tini kapcsolat alapján ítélkezzenek, amihez már közöm nincs és nem szándékozom ilyenben élni.

Másrészt, nem mondtam, hogy semmit sem szabad, de pofozgatni, köpködni, durván lefogni nem fogom hagyni magam, valamint az anált egyenesen utálom, olyan érzés nekem mint egy kiadósabb xarás és még fáj is, ráaádásul nekem gusztustalan maga a koncepció is, hogy oda tegye be.

Azt mélyen szánom, akinek az, hogy egy nő nem engedi magát xaróba toszni + nem szeretné, hogy leköpjék, csapkodják és ráncigálják mint egy bábut, az egyenlő azzal, hogy "semmit se szabad".

NEM IZGAT az ilyen szex, soha nem tudnék elélvezni ilyen által, kis éretlen lányka voltam, amikor belementem, és nem szeretnék soha többé, kinőttem abból, hogy önfeláldozó minőségben csicskázzak férfiaknak.

Akik megértik előre is, azoknak nagyon szépen köszönöm a választ.

2021. jan. 4. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!