Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldök ajándékot a volt páromnak, az jó ötlet?
Ha mindig kiemeli, hogy veled nem akar már semmit, akkor teljesen fölöslegesen kidobott pénz az ajándék.
Az a tény, hogy felhív, illetve veszi a telefont csak azért van, mert lelkiismeretfurdalása van, kicsit sajnál. Légy határozott és tudatosítsd, hogy veled már semmit sem akar.
Ffi.
én mikor legutóbb szakítottam az exbarátnőmmel, akkor utána 2 hónapig nem beszéltem vele (illetve, amikor felhívott, akkor közöltem, hogy ne hívjon és ne keressen, és lépjen tovább amint tud. PONT! Ne hitegesse magát.)
A szakításunk után 4-5 hónappal volt a szülinapom. Adott egy inget. De talán karácsonyra adta? Akkor az még 2 hónap. Mindegy. Sok idő eltelt, de az inget azóta se hordtam. Nem. Nem akarom hordani.
Szeretek inget viselni, de amit tőle kaptam azt nem. Mert fura. Egyszerűen nem.
Nem dobtam ki, mert láttam, hogy jószándékból adja, de bár ne adta volna inkább.
Hagyd békén, ha szakított, akkor szakított. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!