Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Akiket elhagytak másért, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket elhagytak másért, vagy mást választottak helyettük! Hogyan dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés
Amikor ti nagyon szerelmesek voltatok, és a másik fél mást választott helyettetek, esetleg elhagyott valakiért. Bennetek volt az az érzés, hogy nem voltatok elég jók? Mit lehet ilyenkor tenni, ami tényleg segít?

2020. dec. 31. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egész életválasztások sorozata, az egész életben egyszer lenn, egyszer fenn. Nem sikerülhet minden. Nem engem választ. Vége lett. Ez is egy gyászfolyamat, amit meg kell élni. Tovább kell lépni.
2020. dec. 31. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Dede, volt, aztán mérlegre tettem az egészet, hogy valóban kell-e rosszul éreznem magam emiatt, vagy keressem tovább azt aki valóban a társam lesz. Utóbbit választottam, most meg amiatt "szenvedek" mert ő az első az életemben akinek elég jó vagyok, igy meg kell tanulnom kezelni ezt az örömöt. Sokkal egyszerűbb nyilván ehhez hozzászokni, de mégis irtó fura.
2020. dec. 31. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Élni az életet és tovább lépni. Én elkezdtem az egyetemet munka mellett, mellette elkezdtem sportolni, amellett hogy rengeteget olvasok, felépítettem az új életem nélküle. 10 éves kapcsolat volt.
2020. dec. 31. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Igen, bennem van az érzés. Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy az exem számára ez csak egy búfelejtő kirakatkapcsolat. Ő nem elhagyott, hanem én buktattam le, én jöttem rá, hogy kifelé kacsintgat.

Így azzal is tisztában vagyok, hogy mivel hazugsággal indított abban a kapcsolatban is, nagyon nem tisztelheti az aktuális párját sem.

Én nem tettem semmi rosszat, így nem fogom magamban keresni a hibákat.

A másik, ami segít, hogy kinyilt a szemem őt illetően és bár még fáj, de tudom, hogy jobb így nekem. Több dolog is volt, ami miatt szakítanom kellett volna, mert egyszerűen nem lehetett vele jövőt tervezni. És nem azért, mert velem nem akart, hanem mert éretlen, önállótlan és rengeteg tartozása van, meg függősége, amiről nem fog lemondani más ember miatt sem. Ő egy gyenge ember, aki még önző is. Egy ideig meg tudja játszani magát egy kvázi idegen ember előtt, de előbb - utóbb le fog hullani a lepel. Biztos, hogy nem szeret már engem, de az is biztos, hogy a másikat sem szereti, mert még nekem írkált, engem nézegett.

Hogy mi segített? Az, hogy letiltottam mindenhol, még csak ne is lássam... Főleg, hogy néhány nap elteltével elkezdtek mind a ketten közös fotókat megosztani. Nálam ott telt be a pohár, mert közben meg felőlem érdeklődött meg jópofizott.

Ami még segített, hogy lecsekkoltam az "utódom" és hát. Nem kommentálom. A gyakori népe szerint úgyis csak irigy vagyok. De bárkinek mutattam bizonyos felületeken a profiljait, mindenki szerint egy felszínes, tini felfogású az illető, aki mindent kipakol a kirakatba, hogy lássa mindenki, ő és az élete mennyire tökéletes. És én őszinte véleményt kértem az ismerőseimtől, hogy ugye nem csak az irigység miatt látom őt ilyennek? Nem, mindenkinek az a benyomása róla, mint nekem. Hát mit mondjak? Megérdemlik egymást.

Nem tudsz te sem mit tenni. Letiltod őt mindenhol, ha jót akarsz magadnak és csendben elfogadod a történteket. Szaladni ilyenek után felesleges. Szomorkodd ki magad, egy ideig el fog tartani. De majd jobb lesz.

2020. dec. 31. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Mivel az esetek felében ezért szakítanak így ezen sok ember átmegy.

És tádáám túléli mind.

2020. dec. 31. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rettenetes érzés. Ahon gondolkoztam miben kellett volna másnak lennem.

Ez az érzés nekem csak akkor múlt el, amikor megismertem valakit akinek én vagyok az etalon.

2020. dec. 31. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!