Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy újra együtt legyünk miután megcsalt?
A történet röviden és tömören a következő:
Barátnőm megismerése után Ő is és én is úgy éreztük, hogy mi vagyunk egymásnak az igazi, nagyon szerettük egymást, viszont sokszor veszekedtünk, de nem nagy dolgokon. Az utóbbi időben újra sokat veszekedtünk, és szünetet akart. Kollégiumban volt egyébként tanulmányai miatt. Lényeg, hogy kiderült, hogy lefeküdt egy másik sráccal, de ezt nem mondta el, és hazudott róla nagyon sokszor. Kiderítettem, hogy előtte egy hónappal már összejártak csókolózgatni, tehát kb viszonyuk volt (az egész "nyomozás", és beszélgetés kb 2 nap eseményei). Hazudott először mindenről, és amikor próbáltuk megbeszélni azt mondta azért, mert nem mert a szemembe nézni, és nagyon szégyellte. Tudom hogy iszonyatosan megbánta, és sajnálja, ezt is, és azt is mondta, hogy neki semmit sem jelent az a srác, iszonyatosan sírt, hogy bocsássam meg neki. Adtunk magunknak egy hetet, amikor semlegesek voltunk, és csak találkozgattunk, de csak ez ment a fejemben, és Ő mindig mondta, hogy iszonyatosan bánja, és rájött, hogy csak velem akar már lenni. Én nem éreztem úgy, hogy ebből lenne valami, és elkezdett felőrölni a dolog. Mondtam, hogy szakítsunk inkább, és ez is nehezen ment mindkettőnknek, mert én is és Ő is még mindig iszonyatosan szeretjük egymást. Előtte már elég komoly elhatározásokról képzelődtünk, és mindkettőnk családja szereti a másikat.
A kérdésem az lenne, hogy úgy érzem nem tudok nélküle élni, de ezzel az egész esettel egy 3 éves kapcsolatot dobott el. Ezek után megbocsátanátok neki, és újra lenne esély együtt lenni, vagy ennek már tényleg vége?
(21F)
Teljesen mindegy mert előtte is úgyis megtette amíg nem volt semmi szünetről szó (a lefekvésen kívül a többi többször megtörtént, de abban sem vagyok biztos, hogy a lefekvés csak egyszer volt, mivel már aludt ott előtte). Ezért is dühítő, és érthetetlen az egész, most meg fogadjam vissza, mert rájött, hogy mennyire szeret. Én is szeretem még mindig őszintén, de ezt most nem tudom megbocsátani neki, azért szakítottam vele, csak a kérdés inkább arra irányulna, hogy ha később pl fél évvel, vagy pár hónappal, ha mindketten újra szeretnénk próbálni, és én is megnyugszom és tiszta fejjel azt gondolom, hogy lehet meglehetne próbálni, akkor lenne-e értelme?
Egyébként szerintem ez így akkor sem fair, most az milyen hogy amikor elvileg már feleségednek akarsz valakit, és összevesztek szünet van és akkor ott kufircol ahol akar.
Nem élünk együtt, mindketten hallgatók vagyunk, és még szüleinkkel élünk, viszont nem volt gond, ha heteket voltunk egymásnál, mivel mindkét fél részéről a család nagyon szerette a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!