Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy idővel újra összejövünk?
#12: Én a kérdésre válaszoltam. Mint láthatod, ez a sztori is véééletlenül pont olyan, amiben ez történt. Velem ellentétben, te csak egyszerűen megpróbáltál belém kötni és valamit a fejemhez vágni, ami nem igaz.
A keserűséget meg felejtsük már el. Igen, van egy csomó megkeseredett pasi, de legalább ugyanannyi nő is az oldalon. Ez van. Attól, hogy valamiről van véleményem, én pont nem a megkeseredett részhez tartozom.
És szerintem ne offoljuk szét szegény kérdező kérdését, mert most nincs a topon és finoman fogalmaztam. Azzal, hogy te belém álltál, csak lazán őt és az érzéseid ignoráltad, hogy kicsit pörögj az egódon. Oké, köszi, gratula, megvolt. Király vagy. De, szerintem ezt most engedjük el.
#13 Én is megtettem a kérdésre válaszolás részét, érdemben referáltam, ugyanis a hozzászólásod felett írtam. “Véletlenül” bármit rá lehet húzni egy adott sztereotípiára, véletlenül meg elkerülik a figyelmed talán más jellegű kérdések. Nem tudhatom.
Természetesen mindenkinek lehet véleménye, ezzel nincs is gond. És már meg ne haragudj, de az alábbi, “nőkre nem jellemző a megbízhatóság”, megelőzve a “ Nézd a pozitív oldalát: Megtanultad, hogy nőre nem érdemes alapozni” kommentrészleteidből ezt merészeltem következtetni, nem hagytam szó nélkül; mint egy kőbe vésett általános igazság, amiből tényleg, kicsit sem a negatív eszmefuttatás áradozik.
Egyetértek, nem is fogok több hozzászólást írni, de az sem segítő, ha az ember a másik nemet okolja, hisz ez remek táptalaja a gyűlölködésnek. Nekem is megvan a magam véleménye, és sem ez, sem a Tied szerintem nem volt helyénvaló.
Kérdező, gyógyuljanak be a lelki sebeid minél hamarabb, azt kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!