Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a karácsonyi ajándékkal?
Figyelt kérdés
A barátnöm tegnap szakított velem. Nagyon csúnyán, nem részletezem, idő kell mire feldolgozom. Én már pár hete megvettem neki az ajándékot, azt amire vágyott, amit kinézett magának. A szakítást azzal zárta hogy sehogy se keressem a továbbiakban. Mit tegyek? Tartsam tiszteletben a kérését és adjam oda másnak a neki szánt ajándékot? (Egy könyvről van szó, ami lehet valamelyik családtagomnak is jó ajándék lenne.)2020. dec. 18. 20:52
1/14 anonim válasza:
Add oda másnak.
Hozzá már nincs közöd.
2/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon. Örült volna neki.
2020. dec. 18. 20:55
4/14 anonim válasza:
Az exem nálam hagyott valamit szakításkor, amit én vettem neki és még nem is használta, tehát új volt.
Én mondtam neki, hogy ez bunkó dolog, vigye el, a maradék cuccal együtt.
Ha lett volna karácsonyi ajándékom már megvéve számára, én azt is odaadtam volna neki. Mondjuk a te esetedben egy könyvről van szó, azt valóban oda tudod adni másnak. Nálam ruhadarab volt, ilyen alkalmakra meg személyes dolgokat szoktunk adni, szóval azt nehézkes lenne/lett volna odaadni másnak.
Ha szeretnéd, add neki oda, de ne karácsonykor, hanem most, frissiben. Nehogy az legyen, hogy "zaklatod".
5/14 A kérdező kommentje:
3-as történelmi témájú könyv. 4-es: azt kérte semmilyen formában ne keressem.
2020. dec. 18. 21:03
6/14 anonim válasza:
Add oda másnak, és őt hagyd békén. Főleg, hogy megkért rá kifejezetten, hogy ne keresd. Ha meg még meg is sértett téged, akkor meg végképp ne törődj vele.
7/14 anonim válasza:
Ha még odaadnád neki, akkor valahogy juttasd el hozzá, de akár oda is adhatod valaki másnak.
8/14 anonim válasza:
Online szakítás?
Miert nem személyesen történt a szakítás?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem részletezem a szakítást, de inkorrekt volt. Az ajándékot akkor odaadom valamelyik családtagomnak. Az ö kérését tiszteletben tartom, soha többet nem fogom keresni.
2020. dec. 18. 21:07
10/14 anonim válasza:
Add oda valamelyik rokonának és mondd, hogy adja oda ajádékba az exednek, mintha ő vette volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!