Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély,hogy újra összejövünk?
Figyelt kérdés
A barátnőm ma szakított velem. 8 hónapig voltunk együtt, 3 hónapja egy olyan gondolat mardosta, hogy inkább egyedül lenne. Akkor ez el lett hesegetve, de az utóbbi időben újra előjött, és ez mellé társult az, hogy a munka miatt keveset találkoztunk, holott mondtam neki, hogy már nem sokáig fogok ezen a munkahelyen dolgozni, és utána sokkal többet tudunk együtt lenni. Múlt héten találkoztunk utoljára, úgy köszöntünk el egymástól, hogy majd gondolkodik rajta. Nagyon sokat agyalt, én igyekeztem megmagyarázni neki, hogy lehet, ez csak egy hullámvölgy, adjon időt ennek. Otthon is mindenki ezt mondta neki. Ma szóba jött ismét, és nagyon nehezen, terelve a témát, és félve attól, hogy mi lesz, de leírta, hogy részéről nem működik. Attól félt, hogy többé nem beszélek vele. Ami részben igaz is. Annyit kértem tőle, hogy ha meggondolja magát, ne tartsa magában. Írtam egy búcsúüzenetet, utána ő is, amit annyival zárt, hogy "szeretlek", utána pedig a becenév, ahogy hívni szokott. A Messengeren sem állította vissza a nevemet eredetire, de ez már csak apróság. Nagyon sok közös emlékünk van, de minden túlzás nélkül vele több van, mint az eddigi kapcsolataimban összesen. Ő, ahogy láttam, kétségbe esve kérdezte, hogy beszélünk-e még. Megírtam neki, hogy nem lenne jó ötlet. Már most rettentően hiányzik, főleg, hogy mondta, most is agyal és össze van zavarodva, de nem tudja, meddig tart nála ez az egész, és nem akarja az időmet húzni. Másik pasiról szó sincs, többször megbeszéltük ezt, én pedig elhiszem neki. Nem akarom meghazudtolni magam azzal, hogy majd írok neki, hogy mi újság, magam ellen szólok, de annyira jól esne, ha egyik nap mégis írna, hogy mi újság van. Mert tudom, hogy írna, eddig is mindig keresett. Ti mit tennétek a helyemben? Ez ma történt, ha nem ír mondjuk egy hétig, írjak rá? Szerintetek akkor jó ötlet megkérdezni, hogy hogyan érzi, meggondolta-e magát? Segítsetek, légyszíves. Ő 22 éves, én 26.2020. dec. 11. 16:17
11/14 A kérdező kommentje:
Közben fejlemény van, szakítás után pár órával rám írt. Ma reggel még beszélgettünk egy keveset, majd elbúcsúztam tőle.
2020. dec. 12. 10:18
12/14 anonim válasza:
Szerintem ne várj rá, sokat agyalt rajta, kidobott, el kell engedni. Mi van ha összejöttök rá pár évre ismét kidob ilyen semmilyen indokkal? Mindig oka van ha valaki valamit csinál, azért nem mondja el mert vagy szégyelli vagy megbántana vele. Valamiben kevés voltál, amit nem akar orrodra kötni. Minél hamarabb elfogadod annál hamarabb találhatsz neked való lányt.
13/14 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta veled, kérdező?
14/14 A kérdező kommentje:
Volt pár alkalmi kapcsolatom, de komoly nem. Dolgozom, magamra koncentrálok, élem az életemet egyedül és a barátaimmal :)
2022. jún. 7. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!