Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, ha valakinek normális párja volt, utána egy p*tsával jön össze?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem az irigység vagy a féltékenység beszél belőlem. Annyit nyomorított már az exem, hogy elengedtem már teljesen.

Viszont én (persze nem vagyok tökéletes), egy normális, visszafogott lány vagyok, normális ertekrenddel.

Hogy lehet, hogy az exem nem egy hasonlóan normális emberrel állt össze, hanem egy magamutogato, felszínes kirakatbabuval?

Mikor meglattam, igazából nem érintett rosszul, sőt. De nagyon nem egy kategória a 2 ember, érdeklődési kör alapján, meg semmi alapján sem.

A csaj egy társasági lénynek tűnik, tipik millió ismerőssel, extrém hobbikkal, szóval gondolom pénzesek is.

Az én exemnek meg nincs egy barátja sem, visszafogott életét él, és pénze sem sok van. Egy ilyen nőt pedig "tartani" kell, gondolom tudjátok, melyik kategóriára gondolok.

És van 1 olyan érzésem a csaj közösségi oldalai alapján, hogy csak az exet akarja bosszantani az enyémmel, mert pár nap után már megy a közös pozolas, mint valami tiniknél. Úgy, hogy kb egy hónapja még az exenek cimzett bosszúálló és leszarom hogy elhagytal stílusú tartalmakat posztolt.

Kicsit viccesnek találom a szitut, de nem is annyira értem. :D

2020. dec. 10. 17:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%
30, úgy beszélsz ,mintha te nem tartoznál a gyökér típusú válaszadókhoz :)) LOL.Két oldallal ezelőtt még lehülyéztél, lebutáztál mást a semmire :)))
2020. dec. 10. 20:14
 32/38 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk ezzel a névvel, hogy "DR. med.habil genya", mit várnak tőle az emberek ? én azt hittem , férfi. Ő mindenkitől jobban tud mindent.
2020. dec. 10. 20:16
 33/38 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
36%
Kieg.:Nem csak hülyékkel nem. Őrültekkel sem, akik ilyen színvonalasan beszélgetnek el magukkal :D
2020. dec. 10. 20:18
 34/38 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem most van neki normális párja, és előtte volt egy p.tsával.
2020. dec. 10. 20:20
 35/38 anonim ***** válasza:
23%
"Genya" a neve gyakorin. Benne van a nevében, ahogy viselkedik. Mindenki hülye, buta, őrült, aki más állásponton van egy kérdésben, mint ő. észérvei nincsenek, ezért sérteged, degradál másokat. Felteszem, hogy max. 8osztálya van.
2020. dec. 10. 20:20
 36/38 anonim ***** válasza:
83%

Nézd valóban nem tudhatod se te, mi pedig főleg nem, hogy milyen a lány valójában. De ha tényleg ennyire rossz, mint emilyennek beállítottad akkor is miért foglalkoztat ennyire? Igen, meglepődtél, más típusú lányt képzeltél el az exed mellé, ő viszont azt a lányt választotta. Ha békében váltatok el, akkor örül a boldogságának. Ha pedig megszivítja a csaj, akkor majd ő tanul belőle. Ez az ő dolga, nem értem miért zavar ez egy másodpercig is.

De csak hogy tudd, átérzem a helyzetedd. Én 16 voltam, amikor szakítottunk az akkor 21 éves exemmel, és a fejemhez vágta, hogy túl fiatal vagyok hozzá. Rá 3 hétre egy 13 éves csajt fűzögetett. Mit ne mondjak, meglepődtem, de kb. 5 perc után túlléptem ezen, le se csekkoltam a leányzót, mert nem érdekelt.

2020. dec. 11. 00:15
 37/38 anonim ***** válasza:
*örülj
2020. dec. 11. 00:15
 38/38 anonim ***** válasza:
78%
Oh engem konrétan egy qrváért hagytak ott. Én művészettel foglalkozom (irodalom, képzőművészet) tolerans vagyok, mindenről lehet velem beszélni, mégis egy hivatásos prostiba lett szerelmes az exem. Neki az a szint kell. Áldásom rá!
2020. dec. 11. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!