Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, ha valakinek normális párja volt, utána egy p*tsával jön össze?

Figyelt kérdés

Ne értsétek félre, nem az irigység vagy a féltékenység beszél belőlem. Annyit nyomorított már az exem, hogy elengedtem már teljesen.

Viszont én (persze nem vagyok tökéletes), egy normális, visszafogott lány vagyok, normális ertekrenddel.

Hogy lehet, hogy az exem nem egy hasonlóan normális emberrel állt össze, hanem egy magamutogato, felszínes kirakatbabuval?

Mikor meglattam, igazából nem érintett rosszul, sőt. De nagyon nem egy kategória a 2 ember, érdeklődési kör alapján, meg semmi alapján sem.

A csaj egy társasági lénynek tűnik, tipik millió ismerőssel, extrém hobbikkal, szóval gondolom pénzesek is.

Az én exemnek meg nincs egy barátja sem, visszafogott életét él, és pénze sem sok van. Egy ilyen nőt pedig "tartani" kell, gondolom tudjátok, melyik kategóriára gondolok.

És van 1 olyan érzésem a csaj közösségi oldalai alapján, hogy csak az exet akarja bosszantani az enyémmel, mert pár nap után már megy a közös pozolas, mint valami tiniknél. Úgy, hogy kb egy hónapja még az exenek cimzett bosszúálló és leszarom hogy elhagytal stílusú tartalmakat posztolt.

Kicsit viccesnek találom a szitut, de nem is annyira értem. :D

2020. dec. 10. 17:59
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem értem egyébként, néhányan miért estek nekem, ráadásul olyanok, akiknek viszonylag jó a hasznos válaszadási arányuk? Ez pedig arra utalna, hogy általában jól látjátok a szituációt és normális véleményetek van.

Nem kellett nyomoznom utána / utánuk. Megnéztem, hogy ki lett a párja igen, de semmi nyomozást nem igényelt. Gondolom ezt a virtuális világ idejében nem kell magyarázni.

Meg attól, hogy megnéztem, miért lennék a "rajongója", meg lesném őt fél óránként?

Nem váltunk el haragban az exemmel, lezártuk a kapcsolatot felnőtt ember módjára. Néha még beszélünk is. Miért ne nézhetném meg, ki lett az aktuális párja?

Meglepett, mert egy szolidabb lányt képzeltem mellé.

Én sem voltam ilyen, 100 évvel ezelőtt az exe sem, és ő sem olyan beállítottságú,mint a csaj.

Na mindegy, szerintem ne is ragozzuk, mielőtt jönnének olyan kommentek is, hogy biztos nem ismertem igazán őt, vagy megjobb, én nyomtam el és nem hagytam kibontakozni őt, nem? :D

Szép estét nektek. :D

2020. dec. 10. 19:39
 22/38 anonim ***** válasza:
29%
Sok pasinak ad egy löketet, ha egy plázapitsa felszedi őket, valahogy ezt látom... Majd elől, mennyire tartós a dolog, van, aki ekkora különbséggel is tök jól elvan a párjával.
2020. dec. 10. 19:41
 23/38 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
53%

Kérdező!

Biztosan fiatal vagy. Igenis éld meg nyugodtan a szakítás gyászát, és nem kell nagylányoskodni, hogy ez nem ver téged most földhöz, mert látszik hogy de.

Irigy vagy rájuk, ami nem baj. Szép a lány, és? Majd te is leszel valakinek szebb

De légy érett, és nézz szembe az érzéseiddel. irigy vagy, kicsit sértett, szomorú is talán. Fogadd el az érzéseid, az építő kritikákat, nem kell a jégkirálynőt játszani.

Akkor fogsz igazán továbblépni, és tudod hogy már elengedted, ha nem foglalkozol velük.

Nézz szépen az érzelmeiddel szembe, éldd meg őket, beszéld meg a dolgaidat a barátaiddal, de ne beszélj csúnyán senkiről, mert téged minősít.

gyászold meg az elválást, és lépj tovább.

2020. dec. 10. 19:42
 24/38 A kérdező kommentje:

Na látom, idő közben meg is érkezett az a komment, hogy én nem hagytam kibontakozni őt. Már vártam. :D

Csak amilyen alapon mondják néhányan, hogy ne ítélkezzek látatlanban, ti ugyanezt teszitek, pedig nem ismertek.

Szóval 50-50 arányban adok nektek igazat.

Én nem vagyok karótnyelt attól, hogy nem posztolom az életem minden mozdulatát ki a netre. Vagy ettől már az lennék? Hát jó.

2020. dec. 10. 19:43
 25/38 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, NE ÁLLJ SZÓBA velük. Tudod, hogy kötekedésből csinálják ők ezt. Az életbne valószinűleg nincs sikerélményük, ide járnak osztani az észt, kötekedni, burkoltan kioktatni, játszani a bírót.
2020. dec. 10. 19:45
 26/38 anonim ***** válasza:
61%

"Én nem vagyok karótnyelt attól, hogy nem posztolom az életem minden mozdulatát ki a netre. Vagy ettől már az lennék? Hát jó."

Nem, valóban ettől nem karót nyelt...

Viszont a másik csak sem lesz tőle "p*tsa"

Ez a különbség. Te próbálod magad többnek, jobbnak beállítani, pedig ebből eddig semmi nem igaz.

2020. dec. 10. 19:48
 27/38 anonim ***** válasza:
8%
Nem értem, hogy lehet valaki annyira élettelen, hogy kamu profilokból irkáljon a saját kérdése alá és próbálja bevédeni magát. ):
2020. dec. 10. 19:50
 28/38 anonim ***** válasza:
36%
Én "védtem be". Nem vagyok a kamuprofilja és nincs kamuprofilom. Törődj a magad dolgával.
2020. dec. 10. 19:52
 29/38 A kérdező kommentje:

Akkor számotokra mit takar a jelző fogalma, amivel illettem a lányt?

Csak néhányan úgy csináltok, mintha nem tudnátok, a nők mely rétegéről beszélek.

Sokat mutató képek, csücsörítős képek, flegma képek, provokatív férfi gyülölő posztok.

Kétlem, hogy életben ennek a szöges ellentéte.

De rendben van, elfogadom az álláspontotokat,miszerint nem kell ezek alapján megítélni senkit sem.

Ja, és nincs kamu profilom, ezt viszont kikérem magamnak. :D

2020. dec. 10. 20:03
 30/38 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
58%

Simán lehet az is, hogy igen, egy üresfejű rib*nc. És a volt párod így gyászol, hogy nőcskézget vele.

De nem fogunk adni egy szakításból épp kilábaló lány véleményére, mert az nem biztos, hogy teljesen helytálló. Lehet te magad, a lelkiállapotod miatt látod torznak a lányt.

A lényeg, ne foglalkozz velük, lépj tovább. És ne vedd sértésnek, nem ellened szól, hogy most nem állunk mi is bele abba, hogy igen, fhúj, hát de undorítóak ezek ketten így...

A válaszolók válasza fele meg a gyökér csajnak ment, aki valószínűleg évek óta nem tudott túllépni az előző nyavajájából, és azóta is pattog valami eszméletlen ökörségen, és itt hisztizik és vergődik, mert valszeg egy szebb, jobb csajjal van együtt az exe, aki egy szerencsés ember :D

2020. dec. 10. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!