Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 4 és fél év után barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 és fél év után barátnőm szakított velem. Új munkahelyén megismert valakit aki elvette az eszét. Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Kb 4 hónapja mentünk szét.

Előtte igazából nem volt semmi jele, jó volt minden olyan igazi szerelem volt. Arra készültem már hogy megkérem a kezét. Nagyon jól kijöttünk egymással.

Míg el nem ment az új helyre. Az első pár hónapban nem volt gond. Büszke voltam rá, hogy jó helyen van és örültem annak, hogy tetszik neki.

Aztán egyre furább kezdett lenni. Csak azt mondta, hogy neki milyen a meló, de már túlságosan sokat. Milyen jóban van ág emberekkel meg, hogy mennyien dicsérik, hogy milyen szép. Persze erre mondta, hogy őt nem érdekli mert engem szeret.

És utána jött egy nap mikor elmondta, hogy nem azt érzi mint előtte.

Rá egy hónapra szét is mentünk. Eddig is úgy gondolom teljes szívemből önzetlenül szerettem, bármit megtettem volna érte és abban az egy hónapban meg több mindent próbáltam szinte már papucsnak éreztem magam.

És igen a srác végett mentünk szét akivel megismerkedett a munkahelyen.

Viszont nem jöttek össze semmi sem lett. Ő azt mondja, hogy nem kell kapcsolat csak szeretne flörtölgetni amit kapcsolatban nem tehet meg.

A flört többet jelent egy biztos kapcsolatnál ?

Ezek után folyamat keresett hívott és mintha nem is mentünk volna szét.

Egy hónapja kitalálta, hogy ne beszéljünk és ne is találkozzunk, hogy megnézzük milyen egymás nélkül.

Én tartottam magam, neki egy nap sem kellett és nem bírta tovább hívott irt, hogy mi a baj miért nem írok.

Érthetetlen.

Amikor találkozunk úgy csinál mintha nem mentünk volna szét, csókolózni akar meg hasonlók

Én már próbáltam elengedni és sikerült is valamennyire lelkileg is helyre jönnöm. Erre az utóbbi egy hónapban mintha visszatért volna és olyan volt mint régen mert mióta szétmentünk nagyon megváltozott. Hónap elején úgy voltam jó persze így elvagyunk jobb mintha egyedül lennék de úgy érzem visszajöttek azok az érzések mint előtte. Ő viszont hallani sem akar arról, hogy együtt vagyunk. Ebben az egy hónapban kicsimnek hívott mondta szeret és egyik napról a másikra ismét megváltozott. Mindent megtettem érte mikor szétmentünk is nem beszéltem vele csúnyán meg soha sem. Őszintén szerettem és úgy érzem meg most is szeretem

Nem tudom mit csináljak ?

2020. dec. 2. 13:06
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Egészen elképesztő, hogy a mai világban mennyire nem fontosak az igazi érzelmek, a tettek meg az, hogy egyáltalán valaki teljes szívéből szeret és meg ad mindent. Nem feltétlen tárgyilagosan hanem érzelmileg. Szerintem hiába ad valaki mindenféle ajándékot de annál nincs jobb mikor érzed és tudod, hogy szeretnek és fontos vagy valakinek törődik veled. Nekem ez a véleményem lehet nem értenek velem sokat egyet.
2020. dec. 3. 08:13
 22/35 A kérdező kommentje:

Mindent meg tettem ezért a lányért. Szerettem, vigyáztam rá, törődtem vele, megbecsültem. Próbáltam megadni neki mindent amit tudtam és hűséges voltam.

4 és fél éven keresztül ez így volt és még most is úgy, hogy nem vagyunk együtt persze már nem annyira mint akkor. És egyszer csak valaki megtetszik és gondolkodás nélkül ezt eldobjuk úgy, hogy ez csak egy talán és úgy is lett. Semmi sem lett. Szóval a semmiért megérte a kapcsolatunkat eldobni. Ezzel nem tudok napirendre térni.

2020. dec. 3. 08:35
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
En igazán sajnállak, de jobb ha elfelejted
2020. dec. 3. 12:14
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Rossz lanyert tettél meg mindent.
2020. dec. 3. 15:00
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Vagy éretlen egy komoly kapcsolathoz vagy már nem szeret és talonbatart. Szték is hagyd a fenébe csak szenvedni fogsz. Megjelenő és felkavar aztán meg ha beleéled magad hogy szeret együtt vagytok adja a szépet akkor még hirtelen másképp kezd viselkedni újra visszább vesz és kezdi előről az egészet hogy ő még csak flörtölgetni akár stb de kapcsolatot nem.
2020. dec. 7. 09:15
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez kicsit kusza, de mindenképp felejtős.

Ha jól értem, akkor jutsz eszébe, ha unatkozik.

Nyelj egy nagyot, és zárd ezt le végleg.

2020. dec. 7. 10:33
 27/35 anonim ***** válasza:
38%
Főleg ilyenek a magukat szinglinek valló nők. Egyedül úgy vannak hogy nem keresnek kapcsolatot de a lényegi, szó szerinti betevő 👉🏻👌🏻megvan, mikor innen mikor onnan. Általában ez akkor szokott lenni mikor formás csajszi felmegy a nagyobb városba ahol számos jobb is akad mint a falu 4 korabéli sráca közül a legtűrhetőbbje, akivel játszották a filmszerű álompárt. De ennek a jelenségnek késleltetettebb és torzabb változatai is lehetnek.
2020. dec. 7. 13:48
 28/35 Alessandro10 ***** válasza:
100%

A farkas sem kíváncsi a bárányok véleményére. Ha ő nem tud elköteleződni, az nem a Te problémád, hanem az övé. Mindig máshol keresi a biztonságot, nincsenek konkrét céljai.

Az én feleségem is 40 évesen jött rá, hogy nem élte még ki magát, aztán se szó, se beszéd lelépett. Na és?!

Nem kellett neki a gyereke se, őt is lepasszolta. Azóta éli világát. De ez az ő döntése volt, nem az enyém.

Hiába szerettem teljes szívemből, az volt a legjobb megoldás, hogy elváltunk és élhet úgy ahogy akar. 😂

Ne idegeskedj, nem ér annyit az egész, hogy tönkretedd magad! Neked más az értékrended,igy nem voltatok egymáshoz valók.

Egy normális kapcsolatba mindkét fél egyformán teszi bele a részét. Ahogy írod, Te megtettél mindent. Kérdem én : ő is?!

Kizártnak tartom.

Majd idővel fogsz találni olyat akivel egy hullámhosszon tudtok működni, addig meg élj úgy ahogy jól érzed magad! Keress hobbikat és új lehetőségeket!

2020. dec. 7. 14:15
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezt csűrni-csavarni, a lényeget már kimondta. Nem teszi boldoggá a kapcsolat. Nem mondom, hogy valamit elrontottál, egyszerűen csak totál mást kerestek az életben.
2020. dec. 7. 15:20
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Igazából azért táncol vissza néha, mert több mint 4 év alatt kialakult benne egyfajta megszokás is. Te vagy a mindig biztos pont az életében, de nem szeret. Ha szeretne, veled lenne.

Én a helyedben véglegesen lezárnám, mert inkább legyél 1 hónapig szarul, minthogy évekig szívózzon veled és cserejátékosnak tartson.

2020. dec. 7. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!