Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső körülmény idézte elő hogy eltávolodtál párodtól érzelmileg?
Folyton dolgozott. Reggel elment és este 8-9 volt mire haza esett. Evett és lefeküdt aludni. Így nem beszélgettünk, nem csináltunk programot, nem voltak közös élmények, emellett gyakorlatilag egyedül vittem a háztartást, egyedül éltem, csak alvó társam volt az meg minek?
Mindezt több mint egy évig húztuk. A végén már mindegy volt mit szeretne, mindegy volt mit csinált egyszerűen egy idegen volt aki "arra jó", hogy koszt csináljon és plusz problémákat generáljon. Teljes volt az érdektelenségem és ezért végül szakítottam. Próbáltunk javítani, közös időt beiktatni, de annyira későn jött, hogy már nem lehetett megmenteni.
És, hogy megelőzzem a negatív kovetkeztetéseket, én is dolgozom és külön kasszán voltunk, tehát nem a közös otthonért gürcölt szegény.
Lehetett volna ezt jobban, okosabban, körültekintőbben. Tanultam belőle nagyon sok mindent.
@4
Pofán köptem volna egy saller kíséretében aztán bactam volna ki a cuccaival együtt. Mocskos undorító rohadék az ilyen.
#5 nem lakik nálam, a saját albérletet is velem fizettette néha, persze csak kölcsönkért rá, de azóta se fizette vissza...
Amikor az elsővel rajtakaptam akkor pofán is köptem. aztán azt mondogatta hogy milyen szörnyűséget csináltam ezt nem felejti el soha.
És az a gond hogy ez nem egyedi eset, sok férfi társamtól hallok hasonló történeteket. És arra is hallak az sok nő egymást biztatja erre, mert szerintük nekik ez "jár".
@6
Ezek férgek. Rúgdalni való férgek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!