Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem, mert mar nem érzi ugyan azt mint az elején, keressem esetleg később , hátha?
10 hónapja lett volna hogy együtt vagyunk, en meg mindig szeretem, de ő elvileg mar nem annyira, hogy elég legyen folytatni.
Sokan azt valljak, hogy ne engedjem el teljesen, adjak neki időt (heteket/honapokat)
Míg mások azt mondjak, hogy itt a vége lépj tovább.
Hat én olyan típusú vagyok inkabb, aki harcol és küzd érte,de jelenleg teljesen esélytelen, hogy javuljon.
tudni kell hogy 9honapot szo szerint 0-24 együtt voltunk.
Egy helyen dolgoztunk, ugyan akkor mentunk, keltunk és fekudtunk.
Kert időt magának, hogy helyre tegye ezt magában, de egyre inkább nem foglalkozott velem, nem keresett, nem valaszolt, és amikor felhoztam a témát hogy beszéljük meg, akkor pedig teljesen ignoralt inkabb.
Varjak es később próbáljam meg újra? Vagy engedjem el ?
Mi a véleményetek? :)
23/F
Hat csak nehez elengedni, mert meg mindig nagyon szeretem.
Biztosan nincs senkije, nem olyan lány...és bármikor szakitott az exeivel, bármennyire is rosszak voltak hozzá, akkor sem csalta volna meg, inkább szakitottak " normalisan"
Hat mindegy, akkor majd megemesztem valahogy.
De ameddig nem mond fel ott, ahol egy helyen dolgozunk,addig van meg egy kis reményem, ugyan is azt mondta, hogy felmond mar napokkal ezelőtt.
Köszönöm a válaszokat, csak sajnalom, hogy senki nem gondolja, hogy ennek pozitív vege is lehet, pedig en sok ilyennel találkoztam.
13.
Egyszer ezt írja, egyszer azt, most kivancsisagbol féltékenység tettem és minő meglepetés, másnap már ő keresett engem.
Es azt is irta ismét, hogy nem tudja mi a jó neki most.
Szerintem túlságosan kényelemben erezte magát, amiért mindig kerestem,hiányzik belőle az az érzés, hogy elveszitett, mert úgy van vele, hogy azért, amiért en sokat kerestem, így mindig itt leszek neki.
Most ezen valtoztattam, de meg most sem mondott fel igazából.
ha gondolod írok reszeltesebben, valahol privátban. :)
Ez tényleg nem hangzik jól.
Gondold a te szemszögödből, szereted, tudod biztosan mert nem vagy hülye! Keresed is mert hiányzik.
Ő ennek az ellenkezője, ha nem biztos, akkor tedd biztossá az útját azzal, hogy te szakítasz vele. Mert neked több kell, neked olyan kell, aki biztosan szerelmes beléd nem csak talán!
Nekem az exem azt írta eleinte, hogy tudja hogy én többet érzek iránta, ami miatt kicsit meg is ijedt. Hidd el nem voltam sok, egyszerűen kedveltem de neki az is sok volt. Persze én hülye folytattam, és rá másfél hónapra szakított azzal, hogy nem szerelmes belém...
Hidd el, ő sem szerelmes beléd.
Az első randin eldöntöm tetszik e az illető és szimpatikus e!
Utánna az első pár hétben elkezdek valamit érezni, ha ez a másik félnél nincs meg, akkor nem is lesz meg.
Azota mar másabb lett, de mindenesetre azt mondtam neki hogy ha nem ugx all hozzam mint azelőtt vagy nem ugyan az lesz és en ezt érzem akkor en azonnal otthagyom, azóta már bennem is megvaltoztak az érzések, egy próbát meger, sokat nem veszthetek vele.
ha meg igen, akkor igaz a mondás, hogy minden ember a saját hibájából tanul 😄
Rendben, ahogy jónak látod! De ne érd be kevesebbel csak azért, mert nem szeretnél egyedül maradni, vagy mert fáj a szakítás!
Nekem például az előző fiú sose mondta hogy szeretlek, csak volt, 1 hónapja nem látom őt, most egy másik emberrel fogok randizni! Szóval ennyi idő kellett, míg az Önsajnálatból felépültem, és ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!