Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem, mert mar nem érzi ugyan azt mint az elején, keressem esetleg később , hátha?
10 hónapja lett volna hogy együtt vagyunk, en meg mindig szeretem, de ő elvileg mar nem annyira, hogy elég legyen folytatni.
Sokan azt valljak, hogy ne engedjem el teljesen, adjak neki időt (heteket/honapokat)
Míg mások azt mondjak, hogy itt a vége lépj tovább.
Hat én olyan típusú vagyok inkabb, aki harcol és küzd érte,de jelenleg teljesen esélytelen, hogy javuljon.
tudni kell hogy 9honapot szo szerint 0-24 együtt voltunk.
Egy helyen dolgoztunk, ugyan akkor mentunk, keltunk és fekudtunk.
Kert időt magának, hogy helyre tegye ezt magában, de egyre inkább nem foglalkozott velem, nem keresett, nem valaszolt, és amikor felhoztam a témát hogy beszéljük meg, akkor pedig teljesen ignoralt inkabb.
Varjak es később próbáljam meg újra? Vagy engedjem el ?
Mi a véleményetek? :)
23/F
Ha érzelmileg eltávolodott, akkor nincs miért küzdened.
Valószínűleg képben van valaki, hogy kilépett.
Az élet ilyen, jövünk-megyünk egymás életében, szerencsés
esetben rátalálunk a másik felünkre.
Lépj túl rajta. Ez nem a világ vége.
Előtted az élet.
A legjobb amit tehetsz, hogy magadban lezárod a történetet. Ne legyél vele szemét, ne írj csúnya üzeneteket, és ne is könyörögj a folytatásért. Egyszerűen semmit se csinálj.
Boldogan folytassad az életed. Menjél nagyokat túrázni, járjál össze barátokkal, stb. Ezeket próbáld (mértékkel) nyilvánosan csinálni, hogy tudjon róla.
Ennek két előnye van: 1. te jól érzed magad és ezzel új lehetőségeket vonzol be. 2. ő látja, hogy milyen jó lenne veled és vissza akar majd jönni.
A második persze nem bitos, de ez az egyetlen mód ha vissza akarod szerezni. Ha meg nem jön össze, akkor sem veszítesz sokat.
Minél hamarabb túllépsz rajta, annál hamarabb tudsz elkezdeni nyitni új kapcsolat felé.
Persze, várhatsz hónapokat, akár éveket is, lehet, hogy leesik majd egy is langyos újrakezdés, de ennyi erővel a 3 milliárdos lottó 5-re is építheted az életstratégiád, az is bejöhet...
Tapasztalatból mondom, az ilyen vége egy maxium 0.5-1 éves langyos újrakezdés lesz, de az is pár alig pár esetből a többiben te vársz türelmesen, ő meg jó esetben haverként tekint rád, rossz esetben le is akar koptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!