Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy fiúval 2 hónapig jártam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúval 2 hónapig jártam, teljesen bele szerettem de Ő szakított velem. Most törölte magát a társkeresőről, miért?

Figyelt kérdés

Szóval most csütörtökön szakított velem a srác, akibe én teljesen bele is szerettem, ezt el is mondtam neki akkor.

De már előtte is kimondta 1 héttel hogy ne de csak írásban.

Megkerestem személyesen, mondtam neki azért, mert nem akarom elveszteni, meg hogy más is képbe kerüljön. Erre ordítva mondta, hogy ne foglalkozzak most már azzal, ha neki lesz valakije! Nagyon meglepődtem, mert nem szokott így rám förmedni.

Most azt vettem észre, hogy a társkeresős profilját törölte! Igaz mikor velem volt soha nem lépett be, de nálam nem tudta törölni, most mi volt az oka annak, hogy törölte? :(

Tudom hülye a kérdés, de két kapura játszott? Lehet lett neki valakije míg velem volt? Vagy mi lehet erre a magyarázat? :( vissza ment az exéhez? Vagy most mi az ok arra, hogy míg velem volt 2 hónapig nem lépett be, most meg törölte?

Illetve mikor szakított velem csütörtökön, egyből tett ki a facebookra egy új profilképet valami “család az család” felirattal. Nem tudtam hova tenni.

Őszintén, én nem a szakítás napján szoktam képkeretet cserélni meg ilyenek. Ezt sem tudtam hova tenni, meg magát a feliratot nem értem, milyen család ha velem szakított?

Szóval miért ilyen fura? Mi ez?

Légyszi vegyétek komolyan a kérdést, mert össze vagyok zavarodva! Addig meg nem tudom elkezdeni lezárni

2020. nov. 22. 00:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valakivel szakítok, nem ezek a legfontosabb dolgok a neten szerintem."

Az élet nem áll meg. Mindössze két hónapot voltatok együtt, a leírások alapján nem volt szerelmes beléd. Semmit nem jelentett neki ez a kis rövid affér. Lépj te is túl.

2020. nov. 22. 07:43
 12/23 anonim ***** válasza:
54%

Neki nem jelentettél semmi szerintem, így baromi hamar lezárt és ezért éli a rendes életét. A profilját azért törölhette, mert a jelek szerint egy pszichopata zaklató egyén vagy, és nem akar veled semmilyen kapcsolatot. A képet meg azért tette ki, mert ahhoz volt kedve. Nem volt benne semmi hátsó szándék.

És megértem, hogy szakított veled. Szerintem te ilyen parazita lehetsz, akitől menekülnek az emberek.

2020. nov. 22. 08:20
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

1) Honnan tudjuk hogy egy vadidegen ember mit miert csinál?

2) Miert kenyeges ez mar szamodra? Lepj tovabb tenyleg

2020. nov. 22. 09:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Instán tiltott mert másik profilról látni őt. Mondjuk nem értettem, mert ott soha sem beszéltünk és ő képeket sem tett fel magáról oda, sőt semmit. Ezért nem értettem. Soha nem zaklattam. Igen kicsit küzdöttem érte, mert nem vagyok olyan, aki egyszerűen eldob bárkit is.

De mikor időt kért, soha nem kerestem.

Szóval nem vagyok zaklató.

Mikor szakítatott velem, mondta is, hogy ismerősök maradhatunk, de ne keressem. Nem is keresem, sőt nem is tenném.

Nem vagyok parazita, de bunkó. Milyen ember lehetsz te élőben te jó isten...

2020. nov. 22. 09:52
 15/23 A kérdező kommentje:

11-es igazad lehet. Talán tényleg nem volt szerelmes belém ezért ő hamar tovább tudott lépni. :( Csak most én meg szenvedek és nagyon fáj. Olyan rossz eldobott oldalon lenni, viszonzatlan szerelmet tapasztalni :(

Minden esetre aránylag szépen szakított velem.

De ha tovább lépett, akkor mi a magyarázat, hogy törölte a társkeresős profilját? Akkor inkább újra aktívnak kellene lennie ott szerintem. Ezért furi.

2020. nov. 22. 09:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"De ha tovább lépett, akkor mi a magyarázat, hogy törölte a társkeresős profilját? "

Megismerkedett valakivel. Vagy másik platformra ment át

2020. nov. 22. 10:40
 17/23 anonim ***** válasza:

Peldaul volt masik tarskeresos profilja is, a ket honap alatt is hasznalta. Talalt valakit. Azon meg csak letiltott, torolte. Nekem is tobb profilom van pl.

Ez szakitas.

2020. nov. 22. 13:44
 18/23 A kérdező kommentje:
Ma reggelre tiltott facebookról is, eléggé fura. Ő mondta hogy maradjunk ismerősök, csak ne keressem, nem is kerestem. Aztán pár nap múlva tilt? Ezek szerint érezhetett valamit utánnam, ha semmit nem érzett volna, nem tiltott volna minden honnan.
2020. nov. 23. 18:24
 19/23 A kérdező kommentje:

Bár engem nem foglalkoztat, tiszteletben tartom a kérését és soha nem keresem. Igaz nem is tudom. De ez a letiltom akikvel szakítottam, olyan felső tagozatos tett, kb a 16 éves szerelmesek csináltak anno olyant, bàr már akkor is gyerekes volt szerintem.

Ha az embernek régi munkatársai vannak facebookon, akkor egy ex akivel egykor többet éreztem, miért ne?

2020. nov. 23. 18:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Mert talált magának párt.
2020. nov. 30. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!