Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kegyetlenül érzem magam,szakított velem a párom. Nincs visszaút. Költözöm kell,életem legszörnyűbb napja lesz. Hogyan éljen túl?
ez kemény...
annyit lehet ilyenkor tenni,hogy ha teheted ne maradj egyedül.
legyen valaki aki nem tanácsokat osztogat,hanem csak meghallgat pl szüleid.
aztán ha már tudsz aludni egyben 7-8 órát,meg tudsz majd rendesen enni,akkor tudod,hogy nagyjából lement a gyász rész és kezdődik a gyógyulás.
Figyelj, legalább olcsóbb lesz a karácsony.
Senkinek nincs kedve aki szakít újrakezdeni mindent előröl...de inkább mint benne maradni egy sz**arban.
Lassan újra mindent felépítesz. Ha van pénzed menj el fodrászhoz, szoliba, masszázs, kozmetikus kényeztesd magadat. Vegyél valami ruház.
Szülők , család van?
Ha te is ba**sztad el, attól még nem kell pocsékul élned.
Sokan dolgoznak karácsonykor és szilveszterkor is, tudod te, hogy most majd hány orvossal meg nővérrel többnek kell majd dolgozni?
Menj el karácsonykor meg szilveszterkor önkéntes diszpécsernek..
Ne sajnáld. Keress gyerektelen pasit, legközelebb okosabb legyél.
Nem kell elfogadnod a más gyerekét, nem kötelező.
A gyerek miatt az exével egész életére össze lesz kötve. Érthető.
Most majd jönnek a köpködő kommentek, hogy mekkora szar vagy mert a gyerek a minden stb...
NEM VAGY KÖTELES elfogadni senki gyerekét. Ennyi, nem kell ez a dráma.
GYEREKTELEN férfit kell választani és nincs ilyen gond.
mondjuk ez-a mostani gyereke miatt nem akar már gyereket-ez nekem teljesen fura és nem is igazán érthető.
plusz a gyereke miatti piszkálás sem érthető.Mert gondolom nem olyanokat mondtál,hogy hagyd már a gyereket mikor itt vagyok meg ilyesmi.
Persze hidd el mindenki ezt szeretné karácsonykor... HA lenne szerelmük és velük lehetnének...
De sajnos sokaknak nem adatik ez meg.
Ez az amerikai mesefilmbéli karácsony...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!