Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kegyetlenül érzem magam,szakít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kegyetlenül érzem magam,szakított velem a párom. Nincs visszaút. Költözöm kell,életem legszörnyűbb napja lesz. Hogyan éljen túl?

Figyelt kérdés
Aztán mitévő legyek egyedül, ráadásul pont karácsonykor? Szilveszterre gondolni sem merek. 28/N
2020. nov. 19. 15:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanulságot levonhatod a hibáidból, aztán továbblépsz. Van még más is rajta kívül, nem ő az egyetlen a világon.
2020. nov. 19. 16:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

ez kemény...

annyit lehet ilyenkor tenni,hogy ha teheted ne maradj egyedül.

legyen valaki aki nem tanácsokat osztogat,hanem csak meghallgat pl szüleid.

aztán ha már tudsz aludni egyben 7-8 órát,meg tudsz majd rendesen enni,akkor tudod,hogy nagyjából lement a gyász rész és kezdődik a gyógyulás.

2020. nov. 19. 17:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, legalább olcsóbb lesz a karácsony.

Senkinek nincs kedve aki szakít újrakezdeni mindent előröl...de inkább mint benne maradni egy sz**arban.

Lassan újra mindent felépítesz. Ha van pénzed menj el fodrászhoz, szoliba, masszázs, kozmetikus kényeztesd magadat. Vegyél valami ruház.

Szülők , család van?

Ha te is ba**sztad el, attól még nem kell pocsékul élned.

Sokan dolgoznak karácsonykor és szilveszterkor is, tudod te, hogy most majd hány orvossal meg nővérrel többnek kell majd dolgozni?

Menj el karácsonykor meg szilveszterkor önkéntes diszpécsernek..

2020. nov. 19. 17:31
 14/23 A kérdező kommentje:
Van pénzem,igen. Folyamatosan járok fodrászhoz, körmöshöz, igényes vagyok magamra,alakomra stb. De mégsem voltam jó. Lelkileg sem vagyok rohadt,vagy rossz ember. Nem sajnáltam volna tőle egy fillért sem, bár velem lenne. Van munkahelyem,12 órás műszakban. Igaz,kari és szilveszter nekem pihi. De a társammal szerettem volna lennei. A szüleim szeretnek,de jó lenne ha a szerelmemmel is osztozhatnêk az ünnepeken. Ott csesztem el,hogy folyamatosan piszkáltam egy dolog miatt. A gyereke,és az ex neje. Jó,el kellett volna fogadnom,de mire próbáltam jó viszonyt kialakítani,ez lett a vége. Ráadásul zavart,hogy együtt vagyunk X éve,és az élettársi kapcsolaton kívül nem akart mást. Gyereket pláne nem,a mostani miatt,ami érthető. ( Mármint a régit nem tudtam elfogadni).
2020. nov. 19. 18:37
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Ne sajnáld. Keress gyerektelen pasit, legközelebb okosabb legyél.

Nem kell elfogadnod a más gyerekét, nem kötelező.

A gyerek miatt az exével egész életére össze lesz kötve. Érthető.

Most majd jönnek a köpködő kommentek, hogy mekkora szar vagy mert a gyerek a minden stb...

NEM VAGY KÖTELES elfogadni senki gyerekét. Ennyi, nem kell ez a dráma.

GYEREKTELEN férfit kell választani és nincs ilyen gond.

2020. nov. 19. 18:40
 16/23 A kérdező kommentje:
Igen,ez tanulság
2020. nov. 19. 18:52
 17/23 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, itt te egy dolgot rontottál el, de azt nagyon: a párválasztást. Mégis hány évet akartál még elvesztegetni erre a véglényre?
2020. nov. 19. 19:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ez-a mostani gyereke miatt nem akar már gyereket-ez nekem teljesen fura és nem is igazán érthető.

plusz a gyereke miatti piszkálás sem érthető.Mert gondolom nem olyanokat mondtál,hogy hagyd már a gyereket mikor itt vagyok meg ilyesmi.

2020. nov. 19. 20:09
 19/23 anonim ***** válasza:
18%

Persze hidd el mindenki ezt szeretné karácsonykor... HA lenne szerelmük és velük lehetnének...

De sajnos sokaknak nem adatik ez meg.

Ez az amerikai mesefilmbéli karácsony...

2020. nov. 19. 21:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Te miről beszélsz? Azért piszkáltad, mert gyereket akarsz, ő meg nem? És mi lett volna, ha együtt maradtok? Lemondanál a gyerekről? Akkor nem is akarsz igazán. Nem te rontottad el, egyszerűen semmi keresnivalótok egymás mellett. Teljesen mások a céljaitok! Inkább örülj neki. Így még van esélyed egy olyan kapcsolatra, amilyet szeretnél. Ébresztő! 28 vagy. Ha még pár évig együtt maradtatok volna, azt bánnád csak igazán. Akkor nem egy nyamvadt karácsonyról lenne szó, hanem konkrétan az egész életedről. Soha nem élhetnéd már úgy, ahogy szeretted volna.
2020. nov. 19. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!