Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez mit jelent? Miért mondja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Miért mondja ezt?

Figyelt kérdés

Mit jelent ha az exed azt mondja szeret, de nem kavarja fel érzelmileg ha beszélgettek, találkoztok szakítás után?

A szakítás elején még azt mondta ha beszélünk, nem tud továbblépni.

Aztán 2-3 hét beszélgetés, találkozgatás után már azt mondja, így is tovább tudna lépni.

Én arra tippelek, hogy igazából nem szeret, nincsenek már irántam érzelmei, de mindvégig tagadja, hogy ez lenne. Mai napig azt állítja, hogy szeret.

Vagy köze lehet ahoz, hogy azt mondta, hogy a kapcsolatunkat már el engedte de engem nem?

2020. nov. 11. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Van ennek bármiféle jelentősége is ha már az exed?

Szerintem tök mindegy miről van szó, nem véletlenül az exed, nyílván ennek már vége van, inkább neked kéne már ezen túl lépni.

Valószínűleg az elején nehéz volt neki is, és volt még érzelem, egy friss szakítás után hogyne lenne... de ahogy telt az idő, elmúlt az érzelem és le tudta zárni. Ez nem meglepő szerintem.

2020. nov. 11. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is felkavarja, csak nem mondja. Szeret és még azt hiteted el vele van remény, amíg beszéltek. Gondolom találkozáskor se hideg közönnyel fogadjátok egymást.
2020. nov. 11. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Szeret de nem szerelemből. Ennyi. Elmúlt. A szerelem átalakult. Nem vagytok már együtt. Nem is értem...

Lépj túl ezen.

2020. nov. 11. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Már mind1, de én a tetteit, reakcióit figyelném nem a szavait ha tudni akarod mit is érez. Az jobban árulkodik. Ha akar talizni hiányzol neki. Ha meg nem akar és rideg már nem szeret. De az is lehet azért nem akar, mert akkor újra beléd szeretne fél ettől úgy nem tudna elengedni.
2020. nov. 11. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Első: 1 hónap alatt le tudott zárni egy 2 éves kapcsolatot?

1 hete találkoztunk utoljára. Akkor zártuk úgymond véglel le köztünk mert nem volt értelme, hogy szakítottunk de még beszélünk. Ő világosan megmondta, hogy ebből már semmi nem lehet, és nem azért mert nem szeret, csak a kapcsolat nem működik. Én azt mondtam, hogy akkor ez a beszélgetünk néha dolog sehová nem vezet, vessünk neki véget. El búcsúztunk, de utána ugyanúgy írogatott, keresett. Aztán telefonon vetettem neki véget végleg mert én így nem tudok tovább lépni ha folyton beszélgetünk.

Azt mondta őt nem kavarja fel.

Most akkor ki szeretett belőlem? Ha igen akkor miért akart még kapcsolatot tartani velem? Ha teljesen közönbös lennék neki nem keresett volna. Ismerem őt annyira, hogy tudom, ha valaki nem érdekli, nem akar tőle semmit.

2020. nov. 11. 13:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Mikor el váltunk egy hete személyesen, alig akart elengedni. Folyton ölelgetett, kérlelt, hogy azért keressem még stb...

Láttam rajta, hogy a könnyeivel küzd.

Aztán 2-3 nap múlva telefonban teljesen közönbös volt, ez most mi???

2020. nov. 11. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan volt a kapcsolat, simán le lehet zárni, hiába volt x év. Engedd el és ne találkozz vele, mert sose lépsz túl. Ő komolyat már nem akar tőled, ez világos.
2020. nov. 11. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha könnyeivel küzdött nagyon szereth még mindig, a közöny telefonban szerintem azért volt mert maga alatt van. De a végeredmény ugyan az nem működik köztetek. Két ember szereti egymást de megromlott a kapcsolat gondolom okkal, ne hibáztasd magad, ha úgy érzed menthető és nem bírod nélküle beszéljétek meg.
2020. nov. 11. 14:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is egy hete lett vége ugyan ezt csinálta utána meg jött nem akar találkozni, amit rendeltem neki csak dobjam át, majd elutalja az árát.

Tiltott mindenhonnan. Előtte meg jött nem tud elengedni. Összezavart majd szó nélkül eltűnt.

2020. nov. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!