Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Együtt vagy valakivel 2-4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt vagy valakivel 2-4 évet, aztán szakít/szakítasz. Ugyanennyi évvel később milyen gyakran jut eszedbe? Milyen gyakran suhan át a fejeden ő, vagy egy közös emlék? Milyen gyakran merengsz el róla, vagy bármiről, amit vele éltél át?

Figyelt kérdés

És ha néha eszedbe jut, felteszed-e magadban a kérdést, hogy te neki vajon eszébe jutsz-e még valaha is?

(Amúgy erre igen a válasz.)

2020. nov. 6. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Évekkel szakítás után már szinte egyáltalán nem jut eszembe az exem, és ha mégis, nem tovább két másodpercnél.
Havi egyszer-kétszer talán eszembe jut az exem, vagy csak valami emlék abból a kapcsolatból. De nem szoktam sokáig agyalni rajta.
Nekem nagyjából minden héten eszembe jut valami emlék, még évekkel a szakítás után is. Olyankor elgondolkodok az exemről egy rövid ideig.
Szinte naponta eszembe jut az exem. Vajon milyen napja volt ma?
25 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha eszembe is jut, akkor bizonyos szitu kapcsán, ahogy vele jártam, vagy vámi gáz sztori, amit csinált, de semmi érzelmet nem vált ki belőlem, és nincs különösebb jelentősége.
2020. nov. 23. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!