Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek-e szakitás jelei a következő tényezők?
Barátnőm hetek óta furcsa dolgokat csinal amiota volt 1-2 minimális probléma amit elvileg meg is beszéltünk,legalább is ezt hittem.
Hétvégente járunk egymáshoz,tőlem 1 hete elvitte a ruháit,mondván ezek télire ugy sem jók,2 dolgot hagyott mert azt tőlem kapta...
Akkor ilyen furcsa zenék,persze közbe röhög rajtam mert tudja nem tetszik.
Hmm ha kérdezem hétvégén talizunk-e mondja igen,de ha nem szeretnék nem muszáj. Hány napos legyen: Nekem mindegy ahogy szeretnéd.
Írni sem úgy ír ahogy eddig volt 1 hónapja még rendben volt
Most kb reggel pár szó,meg késő du,meg este picit,telefonon se hív igen,eddig sűrűn voltak.
Már ilyen is volt hogy a kapcsolatunk nem olyan mint volt.
Pedig semmi rossz nem történt én szerintem,több mint 1 éve vagyunk együtt,tényleg semmi vita se volt stb,hogy most a lila köd elmúlt nála és megijedt nemtudom. Első vagyok az életében elv,aki normális vele.Szóval azt érzem hogy olyan se veled se nélküled állapot.Én neg magam érzem kellemetlenül már,hogy zaklatom ,vagy már nemtudom.Én úgy érzem maximalisan próbaltam oda figyelni dolgokra,hogy kényelmes is,meg jó legyen neki. Hétvégén jön ugyan most,de már nemtudom most kényszer mert én kérdezem van-e kedve. Ugye a hétköznapjait nem látom,mindig akkor érzem h baj van,hétvégente jobb,mert bújik meg ilyesmik,de az is változó,ha ő kezdeményez az jó,ha én érzek kis negativitást. Már mondtak olyat is be mesélem magamnak,szerintem azért furcsák ezek,10 év van köztünk 18 ő,én 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!