Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem mondta meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondta meg hogy miért szakított velem?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban voltam egy csajjal 3 hónapig,120km volt köztünk.

Amikor csak tudtam akkor elutaztam hozzá.

Már a megismerkedésünk elején megmondtam neki hogy más városban élek,ezért heti többszöri talira nem lenne lehetőség,illetve dolgozok és egyetemre járok. Azt mondta,hogy oké,ő benne lenne így is.

Az első kettő hónapban minden oké volt,sokat beszélgettünk és mindig csináltunk jó programokat.

Az utolsó egy hónapban megváltozott a viselkedése,ha kérdeztem hogy mi a baj,akkor azt mondta,hogy rossz kedve van,de nem én tehetek róla,egyszerűen rossz kedve van a munkahelye miatt.

Az üzeneteimre csak 5-6 nappal később válaszolt abban az egy hónapban,pedig előtte max fél órán belül visszaírt.

Végül nagy nehezen leírt egy üzenetet,hogy ne haragudjak rá,de a kapcsolatunk nem olyan amilyenre gondolt és szerinte hagynunk kellene az egészet. Azt is írta,hogy biztosan találok majd egy csajt magamnak,akivel el leszek.

Mikor visszakérdeztem,hogy akkor milyen kapcsolatra gondolt,akkor már nem válaszolt semmit. Szóval nem tudom hogy mi miatt gondolta meg magát.

A legutolsó randinkon már a következő randit terveztük,szóval nem értem hogy miért történt ez a nagy váltás nála.

2020. okt. 20. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Masik pasi, aki kozelebb van
2020. okt. 20. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Rossz napjai voltak és rájött, hogy ilyen módon nem tudod lelkileg támogatni. A távkapcsolat csak nagyon ritkán működőképes.
2020. okt. 20. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezt te sem gondoltad komolyan h ez így működni fog...
2020. okt. 20. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar távkapcsolatot, ha nem halálosan szerelmes valaki, akkor nem értem hogy tud belemenni egy ilyenbe. Főleg, hogy ti ezzel indítottatok, teljesen megértem, hogy nem akarja tovább. Ez szerintem elég reális ok. Illetve veled se akar lenni tovább, mert tök értelmetlen, hogy az élete erről szóljon, ha a kezdeti fázisban már ez a táv ott van, akkor hamar kilehet ábrándulni a másikból.
2020. okt. 20. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is közbejött másik pasi.
2020. okt. 20. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Jött egy neki helyi pasi aki jobban nézz ki és több a pénze is.
2020. okt. 23. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!