Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapja szakítottunk, de neki gyereke lesz. Tudom,
hogy túl kell lépnem, de hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes voltam egy férfibe éveken át, de sajnos elrontottuk és szakított velem. Most kiderült, gyermeke lesz. Mikor megtudtam, nagyon sírtam, mert ő volt az első szerelmem. Tudom, lépjek tovább, de még mindig szeretem, hiába volt ez már fél éve, mindennap gondoltam rá, most meg ez a hír letaglózott. Örülnöm kéne, hogy boldog, de eléggé fájdalmasan váltunk el és valamiért azt hittem, még egyszer együtt leszünk. Nem tudom, hogyan lépjek tovább, sokszor rámjön a sírás. Ha bárki tud valamilyen konkrét technikát, amivel sikerült túllépnie egy nagyon fájó szakításon, megköszönném.
23/N
2020. okt. 15. 18:33
1/9 anonim válasza:
Az idő lassan segíteni fog. Fél éve? És amikor szakított veled fél év után gyereket vállalt egy másik nővel?
2020. okt. 15. 18:45
2/9 anonim válasza:
1# egyetértek. Ki tudja, hogy tartós kapcsolat lesz-e...
2020. okt. 15. 19:22
3/9 anonim válasza:
Besikerült a gyerek véletlenül gondolom egy stabil alapokon nyugvó kapcsolatba 😃
2020. okt. 15. 19:38
4/9 anonim válasza:
Ez fájdalmas dolog tud lenni. Hagyj időt magadnak. Tudom ez most lehet nem vígasztal, de az talán jó, hogy ez legalább tiszta helyzetet teremt, innentől biztos lehetsz benne, hogy nem vele vezet tovább az utad. Egy új fejezet kezdődik most már biztosan.
2020. okt. 15. 19:39
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez vigasz, de a gyerek anyjaval nalaf is kevesebb ideig lesz. Tul sok ilyet lattam.
2020. okt. 15. 19:50
6/9 anonim válasza:
#5 egyáltalán nem biztos!
Én 7 év után szakítottam novemberben, december közepén teherbe is estem és most lesz a 8. évfordulónk - már 2 gyerekkel.
Kérdező ne foglalkozz vele!
Az én exem jött a tönkretetted az életem dumával, de kb 1 hónap múlva már volt is nője... 🤦♀️
2020. okt. 15. 20:46
7/9 A kérdező kommentje:
Pár hónapig voltunk csak együtt, de elég sokáig szórakozott velem. Van már egyébként egy gyereke az előző kapcsolatából. Tudom-tudom, naiv voltam, de sajnos tényleg soha nem voltam még oda ennyire senkiért és nem láttam a rózsaszín ködtől. Egy kicsit verbálisan bántalmazó kapcsolat volt és valahogy még mindig a hatása alatt vagyok, úgy érzem, én hibáztam. Mikor megtudtam, hogy együtt van valakivel, akibe "szerelmes" és gyerekük lesz, az nagyon szíven ütött, az első gondolatom az volt, hogy én nem voltam jó erre.
2020. okt. 15. 20:59
8/9 A kérdező kommentje:
Mármint ő bántott sokszor, elvileg azért, mert nem volt belém szerelmes.
2020. okt. 15. 21:00
9/9 anonim válasza:
Hát akkor nem volt kész, vagy szeretnél most te terhes lenni??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!