Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit már nem szeretsz, hanyagolod, és ő ezt írja neked: “miért fáj ez ennyire, miért szeretlek? Annyira szeretlek, hogy békén hagylak. Hiányozni fogsz.” Mit teszel?
Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 17:20
21/26 anonim válasza:
20as ezt szeretném, de egy helyen dolgozunk :( így hogy? nem megy:(
22/26 anonim válasza:
Hűűű, így nehéz!
Viselkedjetek egymással szemben, mint két idegen, vagy egyikőtök lehetőleg távozzon a munkaadótól.
23/26 anonim válasza:
Igen az lenne a legjobb ha elmenne egyikünk, ő el is akar már egy ideje, de valami miatt mindig úgy alakul, hogy mégse megy.. Amíg itt van, addig nem tudom lezárni, próbáltam többször, de midig látom, és borzasztóan elkezd hiányozni egy idő után.. Engem pedig nagyon szeretnek a főnökök, nem szívesen váltanék.. Nem tudom mi tévő legyek.
24/26 anonim válasza:
Hasonló szituban voltam, mindketten maradtunk. Hidd el, azt a kínt amit átéltem, a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom.
Egy pénteken nagyon kiborult nálam a bili, elkéredzkedtem előbb hazarohantam, és majd az egész napot átbőgtem. Utána az a fejfájás hányinger és egyben undor és egyben megkönnyebbülés amit éreztem, még most sem tudom hova tenni. Kitartás egyszer vége lesz.
25/26 anonim válasza:
Észre vehetnéd, hogy neki nem jelentesz semmit. Azért nem vág ki, mert utolsó utáni terv vagy. Jó reggelt.
26/26 anonim válasza:
Szerintem van párja/barátnője veled csak kavart/pár éjszakás stb. A válaszából és felszívódásából erre tudok következtetni. Minél előbb szabadulni akar tőled,nehogy bekvarj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!