Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valakit már nem szeretsz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit már nem szeretsz, hanyagolod, és ő ezt írja neked: “miért fáj ez ennyire, miért szeretlek? Annyira szeretlek, hogy békén hagylak. Hiányozni fogsz.” Mit teszel?

Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 17:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mi a kaparás, ha megmondtam neki hogy tudomásul vettem és békén van hagyva???? Ketiltalak te nagyon normális ember, mert egy haraszt vagy. 👋🏼
2020. okt. 14. 17:45
 12/26 A kérdező kommentje:
Amint rájövök mi a módja. Addig is légy szíves mutasd meg milyen méltóságteljes vagy, és kopj le a topikomból, ha szépen megkérhetlek.
2020. okt. 14. 17:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erre az üzenetre nem fog válaszolni, még csak különösebbet gondolni sem. Azért mert nem szeret. Aki nem szeret, azt nem hatja meg a másik fájdalma. Most éltem meg hasonlót.
2020. okt. 14. 17:49
 14/26 A kérdező kommentje:
#13 szia, a másodikat válaszolta. Azt írtam nem tudom mi van, becsajozott-e, de békénhagyom. Mert 2 hete eltűnt. Azt válaszolta hogy ne idegesítsem. :D amit nem értek, mert ha nekem elegem van valakiből vagy el se olvasom, vagy nem válaszolok, vagy megmondom neki hogy igrn, itt a vége.
2020. okt. 14. 17:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
#14 A férfiak alapvetően gyávák (tisztelet a kivételnek). Nem mondják meg őszintén, egyenesen, ha már nem úgy éreznek. Gyere rá magad, te szakíts, és akkor neki nincs bűntudata, hiszen te hagytad ott. Az ok meg már mindegy nekik.
2020. okt. 14. 17:59
 16/26 anonim ***** válasza:
54%
A kommenteid után tök világos, hogy miért nem kellettél neki :D Jó dühöngést :D
2020. okt. 14. 18:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószinűleg szánalmasnak tart... Ne alázd magad, hagyd a fenébe.
2020. okt. 14. 18:11
 18/26 A kérdező kommentje:
Rólad is sok monden kiderült, szia, de ezt már egyszer mondtam 😂😂😂
2020. okt. 14. 18:12
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Hú eléggé hasonló képpen jártam, én azt írtam neki hogy nem fogom keresni ha ennyire kerül, erre írta, hogy ne idegesítsem:D én is vergődök, mert nem mondja meg, hogy nem akar velem lenni, és tudom hogy azért, hogy én küldjem el.. Nagyon gáz szitu ez. De közben meg mégis tartja bennem a lelket, mégis keres, mégis helyre akarja hozni a dolgot.. Ésszel tudja az ember, hogy semmi értelme, de basszus szeretem ezért remenykedek:(
2020. okt. 14. 18:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

#19,

ne reménykedj, hanem mondj le róla. Tudom, nehéz, de fogadd el a tanácsom. Likvidálj mindent, ami rá emlékeztet, ha teheted, ne járj a randevúitok helyeinek közelébe se.

2020. okt. 14. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!