Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt , már mással van , de mégis ő az igazi ?
6 év után másodjára szakítottunk, ismét megcsalt. Ennek lassan 3 hónapja . A kapcsolatunk alatt többször megfordult az én fejemben is a szakítás gondolata , mert sok mindenben különböztünk, volt pár csúnya vitánk is . Ettől függetlenül én szerettem és vele terveztem az életem, ahogy elmondása szerint ő velem . A szakítás óta folyton előtör belőlem az érzés, hogy minden rossz ellenére jó volt vele. Piszkosul hiányzik, de nincs itt ,és többet nem is lesz. Nem kellek már neki. Tudom hogy majd elmúlik, de nagyon pocsékul vagyok. Nagyon sok időt töltöttünk együtt , 5,5 évet együtt éltünk , kb. mindenről Ő jut az eszembe. Sajnos az utóbbi 1 év elég viharosan alakult , sok volt a vita a munkám miatt , kevés időnk volt egymásra és emiatt el is távolodtunk egymástól . Amikor ezt szòvá tette , én igyekeztem rendbe hozni, többet törődni vele, éreztetni, hogy mennyire szeretem . Aztán kiderült , hogy minden próbálkozásom hiába való volt , mert ez idő alatt ő beleszeretett az egyik munkatàrsába. Azóta együtt vannak , bár még nem élnek együtt. Egyszerűen nem tudom elhinni , hogy 6 évet pár hét ismerettség után csak úgy eldob és lezár. Nem gyűlölöm ezért, hiába szakad meg ettől az egésztől szívem . Részben én is tehetek arról , hogy neki màr más érzései vannak, nem is bántottam ezért soha .
Nagyon el vagyok keseredve, mióta elköltöztem a közös hàzunkbòl, azóta nem találom a helyem . Annak ellenére, hogy normálisan váltunk el , még aznap letiltottam minden közösségi oldalról . Azóta 2x beszéltünk telefonon , de csak a közös számla megszüntetése miatt.
Tehetetlennek érzem magam, és nem tudom hogyan zárjam le ezt az egészet. Még mindig úgy érzem , hogy nekem ő volt az igazi.
Akik már voltak ilyen helyzetben : Nektek mi segített ?
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!