Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bántad meg az exeid?
Egyet bánok, hogy az életembe lépett, mert nagyon megkeserítette az életem évekre, de igazából tanultam abból is. Valószínűleg mindre szükségem volt, hogy fejlődjek, remélem most már beértem arra a társra, akivel megöregedhetek.
32N
Én sajnálom, hogy a legutóbbiba egy évet, pénzt, érzelmeket, stb. belefektettem, mivel mint utólag kiderült, nem érdemelte meg. Ha akkor a mostani párommal jöttem volna össze valamilyen úton-módon, akkor most sokkal előrébb lennék.
Az az előtti kapcsolatom sem működött sajnos a tapasztalat hiánya miatt, úgyhogy ott is azt bánom, hogy ennyire akartam már kapcsolatot, így bizonyos dolgokat nem gondoltam végig. Bár ezt nem hiszem, hogy másképp csináltam volna, szerintem képtelen lettem volna rá.
Azt a sok plátói szerelmet is elvesztegetett időnek érzem, amik voltak tinikorom óta valódi tapasztalatok helyett. Részben ez utóbbi hiánya vezetett ahhoz, hogy az első kapcsolatom nem működött.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!